Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτέζ: Η αποστομωτική απάντηση στον Έλον Μασκ όταν την κατηγόρησε ότι τον φλερτάρει
1 year, 11 months ago
6

Μία πολύ καλή απάντηση επιφύλασσε η Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτέζ στον Έλον Μασκ όταν αυτός την κατηγόρησε, μέσω Twitter, ότι τον φλερτάρει.

Σε μια «ιδιαίτερη» ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter, ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ είπε στη βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ να «σταματήσει να φλερτάρει» μαζί του, αφότου το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων επέκρινε έναν «εγωμανή δισεκατομμυριούχο», χωρίς να τον κατονομάσει.

«Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις εκρήξεις εγκλημάτων μίσους που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Τάκερ Κάρλσον ή ο Πίτερ Θιλ τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός», έγραψε η πολιτικός του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Μασκ, του οποίου η προσφορά εξαγοράς έγινε δεκτή από το Twitter αυτή την εβδομάδα, απάντησε στη συνέχεια: «Σταμάτα να μου την πέφτεις, είμαι πραγματικά ντροπαλός».

«Μιλούσα για τον Ζάκερμπεργκ…»

Από την πλευρά της, η βουλευτής ανέφερε σε tweet που έχει πλέον διαγραφεί ότι αναφερόταν σε έναν άλλο δισεκατομμυριούχο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

«Μιλούσα για τον Ζάκερμπεργκ αλλά εντάξει», σχολίασε.

Ούτε ο Μασκ, ούτε ο Ζάκερμπεργκ απάντησαν στο διαγραμμένο πλέον tweet. Σε νεότερο σχόλιό της, η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ παρέθεσε ολόκληρη τη συνομιλία της με τον Έλον Μασκ, σχολιάζοντας: «Όπως είπα, προβλήματα εγωισμού».

Δείτε τα tweets:

 

in.gr