Αλεξία Μουστάκα: «Η μαμά μου «έφυγε» τρεις μήνες μετά από τον μπαμπά»
2 years, 1 month ago
6

H κόρη του Σωτήρη Μουστάκα και της Μαρίας Μπονέλου, Αλεξία Μουστάκα, μίλησε για τους διάσημους γονείς της αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε μαζί τους.

Οι τελευταίες δύσκολες ώρες

«Η μαμά μου για οκτώ χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ. Στα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι όχι πως δεν με αναγνώριζε αλλά δε μιλούσε. Εγώ πήγαινα στο δωμάτιό της και τής έλεγα ότι μου κατέβαινε στο κεφάλι, έτσι για να την αφυπνίσω λίγο. Μετά έβγαινα έξω από το δωμάτιο κι έβαζα τα κλάματα» είπε η Αλεξία Μουστάκα.

«Ο πατέρας μου προσπαθούσε πιο πολύ για εμένα αλλά και για εκείνη για να είναι δίπλα της όσο πιο πολύ μπορούσε. Της είχα λατρεία και προσπαθούσα να μην πέσω σε κατάθλιψη. Η μαμά μου «έφυγε» τρεις μήνες μετά από τον μπαμπά. Νομίζω ότι το κατάλαβε κι ένιωσε την απουσία του», εξομολογήθηκε.

Ποιο είναι το μοναδικό ενθύμιο που κράτησε από τον αγαπημένο της πατέρα;

«Έχω κρατήσει μία εικόνα του πατέρα μου, η οποία είναι αυτή που δεν πήρε μαζί του, την τελευταία στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο ενώ την είχε πάντα μαζί του. Έχω κρατήσει και πολλά κείμενα δικά του αλλά και ένα τετράδιο που έγραφε ποιήματα με την μητέρα μου», αποκάλυψε η Αλεξία Μουστάκα.

in.gr