Αλέξης Παππάς – Ανδρέας Γεωργίου: «Η συνεργασία τους δεν γινόταν να συνεχιστεί. Και πολύ άντεξε δηλαδή»
2 years, 11 months ago
6

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Ευτυχείτε» για τον φίλο του Αλέξη Παππά και την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

 

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός καθότι πολύ κοντά στον πρώην παίκτη του ριάλιτι δήλωσε πως το προφίλ του Αλέξη Παππά που βγήκε προς τα έξω δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, κάτι που τον στενοχωρεί, καθώς πιστεύει ότι αδικείται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει για εκείνον.

«Καμία σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα του Αλέξη Παππά, αυτό που βγήκε προς τα έξω»

«Με τον Αλέξη Παππά είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Έχω την τιμή να συνεργάζομαι μαζί του, του κάνω και κάποια μαθήματα φωνητικής. Τον έχω βοηθήσει και στο J2US. Είναι δουλευτεράς και θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ πικραμένος με αυτό το προφίλ που έχει βγει προς τα έξω. Είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε πάρα πολύ μικρός να παλεύει, έχει το απίστευτο χιούμορ που τώρα το βλέπουμε να έχει γίνει εριστικό. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να αλλάζει έτσι».

 

Υπήρχε έντονο παρασκήνιο στη συνεργασία Παππά – Γεωργίου

Σχολιάζοντας τη λήξη της συνεργασίας του ηθοποιού με τον Ανδρέα Γεωργίου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε αφοπλιστική απάντηση: «Νιώθω ότι η συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου δε μπορούσε να συνεχιστεί γιατί υπήρχε παρασκήνιο. Υπήρχε θέμα. Πραγματικά αυτή η σχέση επαγγελματικά. Και πολύ άντεξε».

enimerotiko.gr