Αλέξης Παππάς: Το πρώτο του ραντεβού στο Ντουμπάι με την Αλέσια και τα τρυφερά τετ-α-τετ
2 years, 10 months ago
6

Ο Αλέξης Παππάς είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor. Η συμπεριφορά του και τα σχόλιά του δημιούργησαν πολλές φορές προβλήματα στην ομάδα του ενώ και το τηλεοπτικό κοινό του άσκησε δριμεία κριτική. Πλέον, ο ηθοποιός αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει τον έρωτά του με την Ιταλίδα Αλέσια Ντεμέτζ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα (15/5) το περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Πέμπτη του Πάσχα 6 Μαΐου, ενώ την ίδια μέρα ήταν προγραμματισμένη και η άφιξη της Αλέσια στην Ιταλία. Έμειναν μαζί μέχρι την Κυριακή του Θωμά και, όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον τους «πέρασαν πιο ωραία απ’ ότι περίμεναν». Στην Αθήνα δείπνησαν στο εστιατόριο «Nammos» και δεν έλειψαν τα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους. Μπορείτε να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους στο «ΟΚ!».

«Είναι αυτό το κεραυνοβόλο»

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor, o Αλέξης Παππάς είχε πει για την εντυπωσιακή καλλονή: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο».

in.gr