Alicia Silverstone: Σάλος στα social media μετά την αποκάλυψή της ότι κοιμάται ακόμα μαζί με τον 11χρονο γιο της
1 year, 9 months ago
6

Θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο προκάλεσε η αποκάλυψη της Alicia Silverstone ότι κοιμάται ακόμα μαζί με τον 11χρονο γιο της Bear. Πολλοί ήταν οι χρήστες, αλλά και οι ειδικοί που εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους σε αυτή την επιλογή της 45χρονης ηθοποιού.

“Πώς θα μάθει να γίνει ανεξάρτητος; Δεν τον βοηθά έτσι”, έγραψε ένας χρήστης του Twitter, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: “Το γεγονός ότι κοιμάται ακόμα μαζί με τον γιο της μπορεί να έχει συνέπειες στο μέλλον για το παιδί”.

The psychologist added that parents who use the attachment style as a set of parenting techniques rather than a theory are 'over-controlling'

Ένας ψυχολόγος τόνισε με τη σειρά του:

“Όταν ένα παιδί αρχίζει να αναρωτιέται σχετικά με τις διαφορές των δύο φύλων και αρχίζει να νιώθει άβολα θα πρέπει να σταματήσει να κοιμάται με τους γονείς του. Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και από την ηλικία των 5 χρόνων”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Silverstone προκαλεί αντιδράσεις με τον τρόπο που έχει επιλέξει να αναθρέψει το παιδί της. Το 2012 είχε αποκαλύψει ότι τάιζε τον 11 μηνών γιο της, μασώντας το φαγητό του και δίνοντας του απευθείας από το στόμα της στο δικό του.

In 2012, Silverstone sparked furious controversy when she revealed how she fed her 11-month-old  that she fed her then-11-month-old