Αλίκα Σμιντ: Ποια είναι η “πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου” που θα βρεθεί στο Τόκιο
2 years, 8 months ago
6

H Αλίκα Σμιντ, η δρομέας από τη Γερμανία που έχει χαρακτηριστεί ως “η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου” θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. “Ακόμα μου φαίνεται εξωπραγματικό! Είμαι τόσο ευγνώμων και ταυτόχρονα τόσο ενθουσιασμένη που θα ζήσω κάτι που ονειρευόμουν από τότε που άρχισα να αθλούμαι! Δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω τώρα…”, έγραψε στα social media, η Αλίκα Σμιντ.

 

Ποια είναι η Αλίκα Σμιντ

Αν και μόλις 22 ετών η Αλίκα Σμιντ είναι γνωστή σε όλον τον κόσμο. Κατάγεται από μια μικρή πόλη της Γερμανίας, το Βορμς των 83.000 κατοίκων. Η ξανθιά καλλονή ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το τρέξιμο. Σύμφωνα με το thespun, η Σμιντ, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της, τράβηξε την προσοχή ενός επαγγελματία προπονητή σπριντ, ο οποίος πρότεινε στους γονείς της να την εγγράψουν στον στίβο. Η Σμίντ άρχισε να αγωνίζεται σε αγώνες σε ηλικία 7 ετών.

Οι πρώτες επιτυχίες

H Αλίκα Σμιντ είναι επαγγελματίας αθλήτρια στίβου εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Το 2017 βοήθησε τη Γερμανία να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών, ενώ δύο χρόνια αργότερα κατέκτησε με τη Γερμανία το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23.

 

 

O τίτλος της “πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου”
Μαζί με τις επιτυχίες, η Σμίντ “κέρδισε” και την παγκόσμια αναγνώριση. Με ύψος 1.75μ., ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια και καλογυμνασμένο σώμα, η νεαρή καλλονή δεν περνούσε απαρατήρητη. Το δημοφιλές περιοδικό της Αυστραλίας “Busted Coverage”’ την ανακήρυξε το 2018 ως την “πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου”.“Δεν ξέρω γιατί με θεωρούν την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο. Για εμένα αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο αθλητισμός είναι το μόνο που με ενδιαφέρει”, έχει δηλώσει η ίδια.

Fitness coach στην Μπορούσια Ντόρμουντ

 

Πρόσφατα, η Μπορούσια Ντόρμουντ προσέλαβε την Αλίκα Σμίντ ως fitness coach. Η νεαρή δρομέας προπονεί τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας, με τον γνωστό αμυντικό Ματ Χούμελς να τονίζει ότι “δεν περίμενα ότι θα μας τα έκανε όλα αυτά. Την είχα υποτιμήσει”. 

 

Η Αλίκα Σμιντ, έχει 1,8 εκατ. ακολούθους στο instagram και συνεργάζεται με γερμανικές μάρκες τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των Frosta και Food Spring, μιας εταιρείας βιολογικής αθλητικής διατροφής. Η νεαρή αθλήτρια απολαμβάνει να τρώει υγιεινά και να μαγειρεύει όταν το επιτρέπει το πολυάσχολο πρόγραμμά της.