Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύψεις για τον χωρισμό της από τον Βλάσση Μπονάτσο Γνωρίστηκαν επί σκηνής και η σχέση τους κράτησε πάνω από 5 χρόνια
1 year, 9 months ago
6

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Βλάσσης Μπονάτσος γνωρίστηκαν το 1981 με αφορμή την παράσταση «Εβίτα». Η συνεργασία τους επί σκηνής γέννησε έναν μεγάλο έρωτα και η σχέση τους άρχισε λίγους μήνες μετά

Η ηθοποιός στην αρχή ήταν λίγο αυταρχική και εγωίστρια, όμως με τον καιρό άρχισε να αλλάζει και έτσι η σχέση τους κράτησε 5,5 χρόνια.

Μετά τον χωρισμό τους ο Βλάσσης Μπονάτσος έμενε σπίτι του Ηλία Ψινάκη.

  • Διαβάστε επίσης: Ο έρωτας της Αλίκης με τον Μπονάτσο και η σπάνια φωτογραφία

Αυτές τις ημέρες θυμήθηκε ο γνωστός μάνατζερ στην εκπομπή του «Στο Γηροκομείο».

Όπως είπε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/6): «Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη».

Και πρόσθεσε: «Καθόμασταν στον Θεολόγο, στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε «Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις». Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα