Αλίκη Βουγιουκλάκη – Συγκινητικές αποκαλύψεις – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία»
10 months, 12 days ago
6

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Γιώργος Χατζηνάσιος το βράδυ της Παρασκευής στο αφιέρωμα που έκανε για εκείνην ο Σάκης Ρουβάς στο Idols.

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης θυμήθηκε μάλιστα μια ιδιαιτέρως φορτισμένη στιγμή για την αείμνηστη ελληνίδα σταρ.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία»

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Χατζηνάσιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Αλίκη Βουγιουκάκη ήθελε την αγάπη του κόσμου και την κέρδισε βέβαια. Και στο τέλος την κέρδισε πάρα πολύ. Θυμάμαι πως όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ πήγε στον θάλαμο που ήταν άρρωστη, στα τελευταία της, ήταν από πάνω της και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει από την αδυναμία. Καθόλου, τίποτα. Και της είπε ο Δημήτρης, ‘σήκω ρε Πίπη να φύγουμε’. Και αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε μόνο ένα νεύμα».

«Σαν να του έλεγε, ‘σε ακούω που μου μιλάς’. Μια πολύ συγκινητική σκηνή. Υπήρχαν όμως και πολλές άλλες χαρούμενες» συμπλήρωσε ο μουσικοσυνθέτης στην εκπομπή του Σάκη Ρουβά.

«Μετά τις πρεμιέρες που κάναμε, η Αλίκη ήθελε να μας καλέσει και να μας κάνει το τραπέζι. Σε αυτά τα τραπέζια ήταν και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την δεύτερη γυναίκα του, η οποία είχε γίνει κολλητή με την Αλίκη. Οπότε ήταν έξαλλος και κάποια στιγμή της λέει, ‘ρε Αλίκη δεν φτάνει που χωρίσαμε, μου πήρες και την γυναίκα μου’».