Αλλάζουν όλα στις Άγριες Μέλισσες: Πέντε κηδείες και ένας γάμος ανατρέπουν τα πάντα στο Διαφάνι
2 years, 11 months ago
6

Οι Άγριες Μέλισσες θα κλείσουν το δεύτερο κύκλο με πέντε κηδείες, αλλά θα ξεκινήσουν τον τρίτο κύκλο με ένα γάμο.

 

Ειδικότερα, ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα κλείσει με πολλά δυσάρεστα γεγονότα, αφού κάποιοι ήρωες θα αποχαιρετήσουν τον μάταιο τούτο κόσμο και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας είναι ένας από αυτούς, αφού ο Σπύρος Σταμούλης φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο, ο Γιώργος Γάλλος, που ενσαρκώνει τον Μιλτιάδη, αλλά και για ο Βασίλης Μπισμπίκης ως Μάνος Βόσκαρης.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί, τόσο η Κάτια Δανδουλάκη, όσο και ο Γιώργος Γεροντιδακης πεθαίνουν. Αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για το ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν και ποιοι όχι, οι οποίες θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα.

Οι Άγριες Μέλισσες θα ξεκινήσουν τον τρίτο κύκλο με τον γάμο Σοφούλας – Άγγελου

Ωστόσο, ο τρίτος κύκλος θα δείξει τις ζωές των ηρώων κάποιους μήνες μετά. Όταν θα γίνει αυτή η χρονική μετάβαση, θα δούμε ένα ζευγάρι που αυτή τη στιγμή δεν είναι μαζί να έχει παντρευτεί. Πρόκειται για τη Σοφούλα και τον Άγγελο.

Ένας γάμος στις Άγριες Μέλισσες

 

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Σοφούλα να έχει κλειστεί σε μοναστήρι, αναζητώντας την προσωπική της ηρεμία, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού σύντομα θα επιστρέψει στο Διαφάνι όπου την περιμένουν εκτός από τους γονείς της, ο Άγγελος.

Το νέο ζευγάρι στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών

Το φλερτ του χωροφύλακα με τη Σταυριανη αποδείχθηκε πιο εύθραυστο και από πορσελάνη και έτσι ανοίγεται ο δρόμος για να δημιουργηθεί μια ουσιαστική σχέση με τη Σοφούλα.

 

Άγριες Μέλισσες γάμος

Η κόρη του κοινοτάρχη και της Παγώνας αποφασίζει, για πρώτη φορά, να κάνει το σωστό και να δώσει μια ευκαιρία στον άντρα που όλο αυτό το διάστημα στάθηκε κερί αναμμένο για εκείνη.

Συνεπώς, η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Νίκος Λεκάκης που υποδύονται τη Σοφούλα και τον Άγγελο αντίστοιχα, θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών.

enimerotiko.gr