Άλβαρο Μοράτα: Σκέτη καταστροφή οι διακοπές του στην Ελλάδα
1 year, 1 month ago
6

Η Serie A έριξε αυλαία και οι παίκτες είπαν να ξεκουραστούν για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Οι διακοπές αυτές όμως δεν ήταν οι ιδανικές για όλους. Τουλάχιστον όχι για τον Άλβαρο Μοράτα της Γιουβέντους.

Ο επιθετικός των «μπιανκονέρι» είπε να πάρει μερικές ανάσες με τη συζύγό του στη χώρα μας, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα περίμενε. Τι συνέβη; Σε Instastories που δημοσίευσε ο 28χρονος ανέφερε πως δεν του επετράπη η επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα καθώς η σύζυγός του, Αλίς Καμπέλο, δεν είχε συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται εν καιρώ πανδημίας.

«Μου έσπασες τα νεύρα για να πάμε στην Ελλάδα, αλλά δεν είχες συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα πριν την πτήση. Τώρα επιστρέφουμε σπίτι μας έχοντας κοιμηθεί μόνο τέσσερις ώρες μετά το ματς με την Μπολόνια και αφού οδηγήσαμε δύο ώρες. Είσαι φαινόμενο, σκέτη καταστροφή. Σε σώζει μόνο ότι είσαι όμορφη», τον ακούμε να λέει στην Αλίς ο Μοράτα, ενώ από την πλευρά της εκείνη του απαντά: «Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι».