Amal Alamuddin: Μίλησε πρώτη φορά «για τον υπέροχο γάμο της» με τον George Clooney
2 years, 25 days ago
6

Ως μία από τις γυναίκες της χρονιάς για το 2022 τιμήθηκε η Amal Alamuddin- Clooney από το περιοδικό TIME. Η δικηγόρος με την ανθρωπιστική δράση συγκαταλέγεται ανάμεσα στις γυναίκες που με τη δράση τους προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο ένα μέρος πιο ισότιμο για άλλους, ενώ μαζί της τιμήθηκαν γυναίκες όπως οι  Kacey Musgraves, Kerry Washington, MJ Rodriguez και Amanda Gorman.

Στη διάρκεια της συνέντευξής της η Amal Alamuddin – Clooney, σημείωσε πως είναι σε θέση να κάνει όσα κάνει χάρη στο υποστηρικτικό σύστημα που έχει, το οποίο περιλαμβάνει και τον σύζυγό της, George Clooney. Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα δίδυμα Alexander και Ella. Το να έχει την οικογενειά της δίπλα της, εξηγεί πως τη βοηθά να ισορροπεί ανάμεσα στις δύσκολες υποχρεώσεις της και τα άλλα καθήκοντά της.

«Ο γάμος είνα υπέροχος μέχρι τώρα. Βρήκα στον σύζυγό μου, έναν σύντροφο που με στηρίζει απόλυτα και αποτελεί έμπνευση. Έχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλια. Η χαρά μου είναι μεγαλύτερη από όση θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Νιώθω πολύ τυχερή που βρήκα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή μου και που έγινα μητέρα», είπε.

Επίσης δήλωσε πως γνωρίζει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο να μάθει για την προσωπική της ζωή, παρά για τον αγώνα που δίνει για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά παραδέχτηκε πως βλέπει να συμβαίνει μια αλλαγή σιγά σιγά και σε αυτό το κομμάτι.

 

«Από τη στιγμή που δεν μπορώ να το ελέγξω, προσπαθώ να μην επηρεάζομαι τόσο από αυτό και να συνεχίζω τη δουλειά και τη ζωή μου, με την ελπίδα πως έτσι θα αλλάξουν τα πράγματα. Νιώθω ότι υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών και ότι μπορούμε να λύσουμε αυτά τα θέματα που πριν περίπου 10 ή πέντε χρόνια αυτό δεν θα συνέβαινε. Οπότε, οι συμπεριφορές αλλάζουν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

 

Στη φωτογράφηση για το περιοδικό η δικηγόρος φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα με παρτούς ώμους, ενώ στο εξώδυλλο φωτογραφήθηκε με ένα ταγέρ σε απαλή ροζ απόχρωση.