Αμαλία Αρσένη: Η ρομαντική ιστορία αγάπης που θα φορέσει νυφικό
2 years, 8 months ago
6

Η ηθοποιός Αμαλία Αρσένη, κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Κοκκώση.

Η Αμαλία Αρσένη γνώρισε τον αγαπημένο της στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών και από τότε είναι αχώριστοι.

Και οι δύο κατάγονται από την Κεφαλλονιά και έτσι επέλεξαν το νησί των Επτανήσων για τον γάμο τους.

Το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 4 Σεπτεμβρίου και θα γίνει στον Ναό Αγίας Άννας, στη Λακήθρα Κεφαλλονιάς.

Η Αμαλία Αρσένη και ο Σπύρος Κοκκώσης έχουν μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί, λατρεύουν να περνούν χρόνο με τους φίλους τους, απολαμβάνουν εξόδους για φαγητό και χαίρονται τις ομορφιές του νησιού τους.

Ο γάμος τους έρχεται ως φυσική εξέλιξη μιας υπέροχης και απόλυτα αρμονικής σχέσης.

Μιλώντας στην Real News για τα συναισθήματά της, η Αμαλία Αρσένη δηλώνει:

«Είναι μια χαρμόσυνη εξέλιξη ο γάμος μας. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη! Αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι τυχερή που έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο» λέει η γνωστή ηθοποιός γεμάτη ενθουσιασμό για τον επικείμενο γάμο της.

Η Αμαλία Αρσένη μπορεί να προέρχεται από οικο­γένεια πολιτικών, όμως έγινε μια πετυχημένη ηθο­ποιός.

Ο σύντροφός της Σπύρος Κοκκώσης ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στην Κεφαλονιά και είναι μαζί από τότε που ήταν και οι δύο 17 χρόνων.

Ο Σπύρος μάλιστα, υπήρξε η μεγάλη αδυναμία του αείμνηστου πατέρα της και όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος στάθηκε βράχος στο πλευρό της συντρόφου του.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και για όσους τους συναναστρέφονταν ήταν απλά θέμα χρόνου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτή η στιγμή ήρθε και μάλιστα στα social media πριν από λίγες εβδομάδες ανέβηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το bachelorette της νύφης η οποία έλαμπε από ευτυχία.