Amber Heard: Προσέλαβε νέους δικηγόρους για να πολεμήσει τον Johnny Depp
1 year, 8 months ago
6

H Amber Heard αποφάσισε να αλλάξει νομικούς συμβούλους ενώ ετοιμάζεται για την έφεση κατά της ετυμηγορίας της δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση του Johnny Depp.

Τη Δευτέρα, ένας εκπρόσωπος της 36χρονης ηθοποιού ανακοίνωσε ότι προσέλαβε τον David L. Axelrod και τον Jay Ward Brown του Ballard Spahr για να ηγηθούν, με τον Ben Rottenborn να συνεχίζει ως σύμβουλος. Η Elaine Charlson Bredehoft, η οποία εκπροσώπησε τη Heard στη δίκη των έξι εβδομάδων στην Κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια, παραιτήθηκε.

JIM WATSON/AFP/GETTY

Όταν πρόκειται για την προστασία του θεμελιώδους δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου, εξετάζουμε την απόφαση των ενόρκων- για να παραφράσουμε ένα διάσημο απόφθεγμα – όχι “ως αρχή του τέλους, αλλά απλώς ως το τέλος της αρχής”. Ένα διαφορετικό δικαστήριο δικαιολογεί διαφορετική εκπροσώπηση, ιδιαίτερα καθώς τόσα νέα στοιχεία έρχονται τώρα στο φως“, δήλωσε εκπρόσωπος της Heard.

Οι δικηγόροι Axelrod και Brown υπερασπίστηκαν επιτυχώς τους New York Times κατά της αγωγής της Sarah Palin για συκοφαντική δυσφήμηση νωρίτερα αυτό το έτος.

instyle.gr