Αμερικανίδα τηλεπερσόνα αποκαλύπτει: «Κι ο άντρας μου καλός ήταν… αλλά με τη σύντροφό μου κάνουμε σεξ δέκα φορές την ημέρα»
1 year, 11 months ago
6

«Ελπίζω κάθε γυναίκα να βιώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της, αυτό που βιώνω εγώ τελευταία» είπε η Μπρόνγουιν Γουίνταμ-Μπερκ, που έγινε ευρύτερα γνωστή από το ριάλιτι «Real Housewives of Orange County» – «Έχω οργασμούς επί 15 λεπτά»

Η Μπρόνγουιν Γουίνταμ-Μπερκ, που έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Real Housewives of Orange County», μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις πριν από δύο χρόνια.

Πλέον, δεν έχει πρόβλημα να δώσει στη δημοσιότητα ακόμα πιο «πικάντικες» λεπτομέρειες.

Η τηλεπερσόνα αποκάλυψε στη Sun, ότι το σεξ με τη σύντροφό της, Βικτώρια Μπρίτο «είναι σε άλλο επίπεδο» και πρόσθεσε: «Ελπίζω κάθε γυναίκα να βιώσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της, αυτό που βιώνω εγώ τελευταία».

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τις αποδόσεις της κοπέλας της με αυτές του συζύγου της, με τον οποίο έχει επτά παιδιά και δεν σχεδιάζει να πάρει διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, η Γουίνταμ-Μπερκ είπε ότι και εκείνος ήταν καλός αλλά πλεόν έχει «επί 15 λεπτά οργασμούς» με το μοντέλο. «Μου τα δίνει όλα σε μικρές δόσεις. Λέει, “Αν τα έκανα όλα ταυτόχρονα, μπορεί να πεθάνεις”. Κάνουμε σεξ 10 φορές την ημέρα. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό», είπε η τηλεπερσόνα και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Δεν πίστευα ότι ήμουν σεξουαλικό άτομο. Τώρα λέω, “Ας μην αφήσουμε το κρεβάτι για τις επόμενες τρεις μέρες”. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν αυτό το άτομο, είμαι 44 και κάνω σαν ένα 15χρονο αγόρι».

Η πρώην σταρ του ριάλιτι αποκάλυψε επίσης ότι μοιράζει τον χρόνο της με την οικογένειά της στο Newport Beach και σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο στη Νέα Υόρκη, όπου μετακόμισαν με τη Μπρίτο.

«Έχω μια όμορφη σχέση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Έχουμε μετακομίσει πρόσφατα μαζί σε έναν δικό μας χώρο στο Μπρούκλιν και είμαι ενθουσιασμένη που βλέπω πού πάει όλο αυτό. Κοκκινίζω όταν  μιλάω για αυτό, ξέρεις, είναι πικάντικο, είναι καλό, έχει ικανότητες», παραδέχτηκε η Μπρουκ. Η σταρ του ριάλιτι τέλος, δήλωσε ότι αισθάνεται «ευγνώμων» για την δεύτερη ευκαιρία να ευτυχήσει στη ζωή με μια γυναίκα.

insta


«Ζω τη ζωή μου κανονικά ως γκέι γυναίκα. Αυτό είναι απίστευτο. Είμαι ερωτευμένη, απλά νιώθω ωραία. Νιώθω πράγματα πιο έντονα, νιώθω όλα τα συναισθήματα και είναι αληθινά».

Επίσης, επιβεβαίωσε επίσης ότι η αντισυμβατική σχέση της με τον πρώην της ήταν και εκείνη ισχυρή.

«Σίγουρα ήταν δύσκολο, η συγκατοίκηση, η φωλιά. Έπρεπε να βρούμε τα πατήματά μας. Χρειάστηκε να κάνουμε μεγάλους χωρισμούς ο ένας από τον άλλον για να καταλάβουμε πού πάμε», είπε.
«Αλλά νομίζω ότι έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι βρήκαμε κάτι που λειτουργεί και ξέρετε, σήμερα όλα είναι καλά. Προφανώς τα πράγματα είναι πάντα ανοιχτά για αλλαγή».