Αμετανόητος ο Tom Brady για την επιστροφή στο ποδόσφαιρο παρά το διαζύγιο με τη Gisele Bundchen
1 year, 5 months ago
6

Tom Brady δεν μετανιώνει που επέστρεψε στο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι του στοίχισε τον γάμο του με τη Gisele Bündchen.

Ο επτάκις πρωταθλητής του Super Bowl είπε ότι δεν μετανιώνει καθόλου για την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στη σεζόν και το διαζύγιό του από τη Gisele Bündchen.

“Επέστρεψα επειδή ένιωθα ότι ήθελα να αγωνιστώ και μίλησα σχετικά μ’ αυτό στην ομάδα και ενθουσιάστηκαν να με έχουν πίσω” είπε ο Brady σε δημοσιογράφους, σύμφωνα με το ESPN.

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωνε για τις κινήσεις στην καριέρα μου η απάντησή του ήταν κατηγορηματική: “Μηδέν, όχι, Απολύτως όχι” και πρόσθεσε: “Δεν μετανιώνω πραγματικά για τέτοιου είδους πράγματα – νομίζω ότι όταν αφοσιώνομαι σ’ αυτό, το εννοώ και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και προσπαθώ να δώσω ό,τι μπορώ σε αυτή τη συγκεκριμένη ευκαιρία”.

Απέφυγε να αναφερθεί ευθέως στον χωρισμό, μιλώντας κυρίως για το παιχνίδι του: “Πιστεύω ότι το απογοητευτικό μέρος είναι ότι απλώς δεν έχουμε παίξει με τον τρόπο που μπορούμε να παίξουμε – αυτό συμβαίνει για πολλούς διαφορετικούς λόγους”.

Ενώ για τα προβλήματα στη σχέση του που επηρέασαν τη δουλειά του, είπε τον περασμένο μήνα σε ραδιοφωνική εκπομπή: “Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες στη ζωή που περνούν από διάφορες καταστάσεις τις οποίες αντιμετωπίζουν στη δουλειά και στο σπίτι“.

instyle.gr