«Αν όλα πάνε καλά, θα με δείτε στον ΑΝΤ1 από την επόμενη σεζόν»
11 months, 21 days ago
6

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό του μέλλον έκανε γνωστός παρουσιαστής. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι  κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος μιλώντας στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη τοποθετήθηκε σχετικά με το πού θα τον δούμε τη νέα σεζόν.

Φέτος, θα κάνεις ξανά τηλεόραση;

Αν όλα πάνε καλά, θα με δείτε από την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, το κανάλι μου. Είμαστε σε συζητήσεις για κάποια projects και, παράλληλα, δουλεύω πάνω σε δικές μου ιδέες που ήθελα να κάνω από τον Σεπτέμβρη, πριν φύγω για Μαδαγασκάρη.

Νιώθεις ανασφάλεια με τη δουλειά που έχεις επιλέξει να κάνεις;

Αυτό που λες, το ακούω πολύ συχνά. Αλλά, όχι, δεν πιστεύω γενικά πια στη «ασφάλεια», σε κανενός είδους επάγγελμα – είτε είσαι ηθοποιός, είτε τραγουδιστής, είτε ασφαλιστής, είτε λογιστής, είτε ταμίας στην τράπεζα. Ό,τι θέλεις να κάνεις, όποια δουλειά κι αν επιλέξεις, κανείς δεν σου εξασφαλίζει ότι θα είσαι εκεί για πάντα. Παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός. Κι αυτό, δεν το λέω με απαισιοδοξία. Ο καθένας ορίζει το μέλλον του. Σίγουρα, πάντα, προσπαθώ για το καλύτερο και βάζω όλο μου το είναι για να τα καταφέρω.

Πώς βλέπεις τον εαυτό σου μελλοντικά;

Επαγγελματικά εννοείς; Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και τώρα. Να ασχολούμαι με την ψυχαγωγία. Εκεί έχω δοθεί. Είναι η αγάπη μου. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύω καθημερινά. Το να μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να χαμογελούν είναι αυτό που σε «πληρώνει», εννοώντας ότι σε κάνει να νιώθεις πλήρης.