Ana de Armas: Ενοχλημένη με το γεγονός ότι η ταινία της για την Marilyn Monroe είναι ακατάλληλη για ανηλίκους
1 year, 6 months ago
6

Το «Blonde» του Andrew Dominik πρόκειται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κάτι που σημαίνει ότι οι θεατές θα μπορέσουν επιτέλους να ανακαλύψουν γιατί το δράμα της Marilyn Monroe είναι ακατάλληλο για ανηλίκους.

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει σημαντικό θόρυβο για την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ana de Armas ως το σύμβολο του Hollywood και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates. Η De Armas είπε πρόσφατα στο L’Officiel ότι νιώθει μπερδεμένη.

Credit: Ana de Armas/Instagram

«Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό. Μπορώ να σας πω μια σειρά από εκπομπές ή ταινίες με πολύ πιο σεξουαλικό περιεχόμενο. Αλλά για να πούμε αυτήν την ιστορία είναι σημαντικό να δείξουμε όλες αυτές τις στιγμές στη ζωή της Marilyn που την έκαναν να καταλήξει να πάρει τον δρόμο που πήρε. Χρειαζόταν να εξηγηθεί. Όλοι στο καστ ήξεραν ότι έπρεπε να πάμε σε άβολα μέρη. Δεν ήμουν η μόνη» είπε η ηθοποιός.

Credit: Ana de Armas/Instagram

Ο Dominik εξέφρασε επίσης την έκπληξή του.

«Έμεινα έκπληκτος. Ναι. Αλλά νομίζω ότι αν έχετε ένα σωρό άντρες και γυναίκες σε μια αίθουσα συνεδριάσεων που μιλούν για σεξουαλική συμπεριφορά, ίσως οι άντρες να ανησυχούν για το τι σκέφτονται οι γυναίκες. Είναι απλώς μια περίεργη στιγμή. Και οι Αμερικανοί είναι πραγματικά περίεργοι όταν πρόκειται για σεξουαλική συμπεριφορά, δεν νομίζετε; Δεν ξέρω γιατί. Κάνουν περισσότερο πορνό από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο» ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στη Βενετία, το «Blonde» θα μεταδοθεί στο Netflix από τις 28 Σεπτεμβρίου.