Αναστασία Παντούση: Χώρισε μετά από οκτώ χρόνια σχέσης
3 years, 20 days ago
6

Η Αναστασία Παντούση που φέτος «κλέβει» τις εντυπώσεις με τον ρόλο της στη σειρά «Έξαψη» είναι πλέον ελεύθερη κι ωραία

Την Αναστασία Παντούση την απολαύσαμε πέρσι ως «Ιφιγένεια» στο «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ τη φετινή σεζόν τη βλέπουμε στη σειρά του Mega, «Έξαψη».

H νεαρή ηθοποιός μίλησε στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου για τη συμμετοχή της στη σειρά.

«Με τον Βασίλη Τσελεμέγκο είχαμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ. Μου ανέφερε λοιπόν, ότι ένα νέο project ξεκινά στο Mega, μια καινούργια σειρά σε σενάριο Τίνας Καμπίτση, σκηνοθεσία του ίδιου, με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Πέρασα από κάστινγκ και με μεγάλη χαρά είμαι μέλος αυτής της πολύ όμορφης ομάδας» είπε η Αναστασία Παντούση.

Αν και μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο διατηρούσε μια σχέση 8 ετών, η Αναστασία Παντούση επιβεβαιώνει εμμέσως στην εφημερίδα ότι η κατάσταση στην προσωπική της ζωή έχει αλλάξει.

«Η συντροφικότητα είναι σίγουρα σημαντικό κομμάτι. Να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου, να νιώθεις ότι νοιάζεσαι και να σε νοιάζονται. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τη ζωή ενός ανθρώπου. Από την άλλη όμως και το να είσαι μόνος σου έχει αξία. Μαθαίνεις να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, βλέπεις τα λάθη σου, εντοπίζεις τα θετικά σου. Η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας είναι αδιαμφισβήτητα η πιο σημαντική σχέση της ζωής μας» δήλωσε η Αναστασία Παντούση.

 

 

Ποια είναι η Αναστασία Παντούση

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1991 και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε σε μουσικό σχολείο και στα 18 της άρχισε να σπουδάζει νηπιαγωγός. Όσο ήταν στη σχολή πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο. Έτσι ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής.

Οι πρώτες δουλειές της στο θέατρο ήταν σε παιδικές παραστάσεις. Το 2014 και συγκεκριμένα το καλοκαίρι, η Αναστασία Παντούση συμμετείχε μετά από casting στη σειρά “Οι συμμαθητές” σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Στη σειρά είχε το ρόλο της Σοφίας Λινάρδου. Αυτή ήταν η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση.

Το 2015 μάθαμε πως θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Lacta Κάνε το βήμα. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου 2015. Στην ταινία αυτή ήταν μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο και την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Το 2016-2017 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά του Alpha Κύπρου “Σαν Οικογένεια”. Την ίδια χρονιά επανεμφανίστηκε στους Συμμαθητές δύο χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη σειρά συνεχίζοντας την παρουσία της ως την ολοκλήρωση της.

Το 2017 μπήκε στο βασικό καστ του β κύκλου της σειράς “Έλα στη θέση μου” στον Alpha έχοντας το ρόλο της Βασιλίνας Σουλτς. Η συνεργασία της αυτή συνεχίστηκε και για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Στα μέσα του 2019 και συγκεκριμένα τον Μάιο, έγινε γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στην ιστορική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη “Κόκκινο Ποτάμι”, ενώ ενώ τη φετινή σεζόν τη βλέπουμε στη σειρά του Mega, «Έξαψη».