Ανατροπή με το Mega: Τι συμβαίνει με το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχειό του σταθμού;
7 months, 9 days ago
6

Το «μαύρο» στο Mega έχει προκαλέσει δυσάρεστες αντιδράσεις κατά κύριο λόγο. Πολλοί είναι όμως αυτοί που έχουν εκφράσει την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για το μέλλον του σταθμού και πιθανή… αναγέννησή του.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του Secret υπάρχει έντονος προβληματισμός το τελευταίο διάστημα στις πιστώτριες τράπεζες του Mega. Παρά τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί σοβαρού και έμπρακτου ενδιαφέροντος για την πλούσια ταινιοθήκη, κάτι τέτοιο μοιάζει αβέβαιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως  δεν υπάρχει ουδεμία διερευνητική κρούση στην πλευρά των τραπεζών για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του Mega.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πληροφορίες για ενδιαφέρον τόσο από την πλευρά των νυν καναλαρχών όσο και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, που με τον τρόπο αυτό θα εξασφάλιζαν ένα πολύ σημαντικό asset έναντι του ανταγωνισμού.

Ωστόσο, μέχρι νεωτέρας, επικρατεί πλήρης νηνεμία στο συγκεκριμένο μέτωπο, με τα στελέχη των εμπλεκόμενων τραπεζών να μην μπορούν να κρύψουν την αγωνία τους για τα τεκταινόμενα.