Ανατροπή στο Nomads! Αλλάζουν τα δεδομένα την Κυριακή…
1 year, 4 months ago
6

«Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον…».

Μια πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Nomads στο συμβούλιο. Ο Σάββας Πούμπουρας τους άφησε όλους άφωνους με τις αποκαλύψεις που έκανε για την συνέχεια του παιχνιδιού. Όπως εξήγησε ο γνωστός παρουσιαστής, την επόμενη Κυριακή θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων. Αυτό, ωστόσο, που ξάφνιασε τους παίκτες, είναι ότι από 15 που είναι σήμερα, στο επόμενο συμβούλιο θα μείνουν μόνο δέκα. Άρα, πέντε παίκτες θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι δέκα θα συγκροτήσουν τη νέα ομάδα. «Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον», τους είπε χαρακτηριστικά ο Πούμπουρας.

«Την επόμενη Κυριακή εδώ στη live αρένα θα γίνει η ένωση των ομάδων. Ακούστε με προσεκτικά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από δέκα παίκτες. Οι δέκα από εσάς, οι δέκα επίλεκτοι, οι δέκα καλύτεροι, και όχι μόνο ως προς τη δύναμη, την αθλητικότητα, έχουν να κάνουν με το ψυχικό σθένος, συγκροτημένες προσωπικότητες, αυτοί που λειτουργούν καλύτερα στο απρόβλεπτο, που διαχειρίζονται άμεσα καταστάσεις. Μόνο οι καλύτεροι θα έχουν πιθανότητες να παίξουν μέχρι το τέλος, που το τέλος είναι τα Χριστούγεννα. Τότε θα ολοκληρωθεί το Nomads και τότε θα δούμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής γιατί θα είναι μόνο ένας.

Για τους υπόλοιπους το Nomads θα τελειώσει. Το σίγουρο είναι ότι οι δέκα που θα αποτελέσετε τον κορμό αυτής της ομάδας πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε αρμονικά για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις που έρχονται. Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Αν θέλετε να τα καταφέρετε πρέπει να συνεργαστείτε. Για το πώς θα γίνει αυτή η ένωση θα ενημερωθείτε μέσα στην εβδομάδα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.