Ανατροπή στο Nomads: Η αλλαγή στο παιχνίδι που ανακοίνωσε ο Σάββας Πούμπουρας
1 year, 3 months ago
6

Οι αλλαγές δεν σταματούν στο Nomads αυτό το διάστημα. Οι Εισβολείς έχουν βρει για τα καλά τις ισορροπίες του και όχι άδικ, όμως χθες πραγματοποιήθηκαν νέες αποχωρήσεις.

Το χθεσινό live συμβούλιο του παιχνιδιού, είχε σημαντικές ανακοινώσεις για τους παίκτες. Πλέον απέμειναν 10 άτομα μετά την τελευταία «ένωση» που πραγματοποιήθηκε. Οι αλλαγές όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

«Ξεκινάει μια πάρα πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα. Οι ομάδες θα διατηρηθούν παρ’ όλα αυτά ο καθένας θα αγωνίζεται για τον εαυτό του. Την εβδομάδα που έρχεται έχουμε τρία αγωνίσματα ατομικής ασυλίας. Οι νικητές του κάθε αγωνίσματος, ο ένας νικητής που θα βγαίνει κάθε μέρα θα έχει ημερήσια ατομική ασυλία. Επίσης, θα είναι αυτός που θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο.

Ύστερα όλη η ομάδα θα ψηφίζει για τον δεύτερο μονομάχο. Αυτό θα γίνεται και τις τρεις μέρες, οπότε σύνολο θα φτάσουμε την Κυριακή με έξι μονομάχους. Οι έξι αυτοί θα μονομαχήσουν και τρεις θα σωθούν και οι υπόλοιποι τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού. Δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν στο επόμενο live», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.