Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση στη φυλακή, έβλεπα μόνο σκοτάδια»
1 month, 13 days ago
6

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μετά από σύντομη αδιαθεσία του είχε και σχολίασε, με τον δικό του τρόπο, την επικαιρότητα.

Ο παρουσιαστής με αφορμή το θέμα της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών έκανε μια αποκάλυψη που σόκαρε τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους παρευρισκόμενους στο πάνελ.

Ο ίδιος έχει μιλήσει και στο παρελθόν για την περιπέτεια που είχε με ασφάλεια την περίοδο της δικτατορίας αλλά αυτή τη φορά βγήκε κυριολεκτικά εκτός εαυτού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για τη Ρούλα Πιστιρίγκου και για την παραμονή της στην φυλακή δήλωσε: «στη δικτατορία έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση. Βεβαίως, έχω συλληφθεί για δράση. 20 μέρες απομόνωση, όχι σε κελί. Δεν έβλεπα τίποτα. Ο Θάνος έκανε λιγότερες μέρες αλλά, αφήστε, μην πω την ιστορία. Θέλω να σας όμως πως ήταν 20! Δεν ήταν ούτε μία, ούτε δύο σε ένα κελί 3 x 4 χωρίς να βλέπω. Σκοτάδια».

«Θα είχα την όρεξη να κάνω μποτέ; Μα είναι να τρελαθείς! Δεν ξέρουμε τι είναι η φυλακή;» συνέχισε ο ίδιος φανερά εξοργισμένος.

«Εγώ έφαγα ξύλο και με κατηγορούσαν. Το πολύ πολύ να πήγαινα στην φυλακή. Όχι να έχω σκοτώσει το παιδί μου ή να μην το έχω σκοτώσει» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

in.gr