Ανδρέας Μικρούτσικος: Η κατάσταση της υγείας του μετά τον κοροναϊό Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλάει για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν
1 year, 9 months ago
6

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για πρώτη φορά για την κατάσταστη της υγείας του μετά τη διάγνωση με κοροναϊό. Σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στην πρωινή εκπομπή Happy day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή αποκάλυψε πως είναι αρκετά καλύτερα.

Ο παρουσιαστής απουσιάζει εδώ και μία εβδομάδα από το πάνελ  της  πρωινής εκπομπής Super Κατερίνα, μετά τη θετική διάγνωση του. Όπως ανέφερε ο ίδιος πιθανότατα θα βρίσκεται ξανά στο πλατό της εκπομπής και δίπλα στο πλευρό της Κατερίνας Καινούριου, την Παρασκευή 8/7 για την τελευταία εκπομπή της σεζόν.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κοροναϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός… Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα βρίσκεται στη Super Κατερίνα για το φινάλε της εκπομπής την Παρασκευή,εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά:

«Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια».

Τέλος, στην ερώτηση για το εάν θα συμμετέχει και πάλι στην εκπομπή την ερχόμενη χρονιά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει στην εκπομπή.

«Κοίτα, έχει γίνει η πρόταση πρέπει όμως, να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτήν την εκπομπή να συζητάει, να ακούγονται απόψεις και οι απόψεις να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο, είτε αυτό είναι ψυχαγωγικό είτε είναι ενημερωτικό, το οποίο να είναι τροφή για τη σκέψη και για τη χαρά. Εφόσων το πετύχουμε αυτο το πράγμα, τότε θα είμαι ναι».

in.gr