Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου κατάσχεσαν τα πάντα – Μου έφαγαν όλα τα σπίτια και ότι ρευστό είχα»
1 year, 11 months ago
6

Την «καρδιά» του άνοιξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Status και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που βίωσε.

«Κάποιες διαδικασίες είχαν επισπευσθεί εν μέσω καλοκαιριού και κάποια στιγμή μου λένε μια επιταγή σφραγίστε την. Άρχισαν τότε διάφορα συστήματα, που εγώ αγνοούσα, κι άρχισαν να μου κάνουν κατάσχεση τα πάντα. Μου έφαγαν όλα τα σπίτια κι ότι ρευστό είχα. Δηλαδή μια ωραία πρωία βρέθηκα να έχω μόνο όσα λεφτά είχα στην τσέπη μου», είπε.

Και πρόσθεσε: «Εκεί χτύπησε το κουδούνι και μπήκε ο αδερφός μου, ο Θάνος με τη γυναίκα του. Μπαίνει μέσα και μου λέει άκουσε να δεις, έχω μάθει τι έχει γίνει. Δεν θα στενοχωρηθείς καθόλου, μια ζωή τη ζούμε. Σε καλύπτω πλήρως. Θα σου δίνω μηνιάτικο κανονικό. Με συγκίνησε κι αυτό κράτησε για αρκετά χρόνια».

«Μετά ήρθε ο καρκίνος και του τα έφαγε όλα, πηγαίνοντας για θεραπείες, και τον Ιούνιο της χρονιάς που «έφυγε» μου είπε δεν μπορώ να σου δώσω λεφτά. Του είπα ντροπή σου που μου το λες, δεν θέλω. Πέρασα ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς ένα ευρώ», κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε

in.gr