Ανδριάνα Μπάμπαλη – «Δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου να κάνω παιδιά»
2 years, 4 months ago
6

Ο Κώστας Τσουρός συνάντησε την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε μια αποκλειστική συνέντευξη για την εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε για τις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες, την Μαντόνα, τον γάμο που έκανε ποτέ και την τοξικότητα από τα social media

Η πρώτη δουλειά και η Μαντόνα

«Η πρώτη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και ο χορός και μετά στην εφηβεία ήρθε η μουσική»

«Σπούδαζα οικονομικά, μα δεν κατάφερα ποτέ να πάρω το πτυχίο μου. Δούλευα σε μια τράπεζα, έκανα εκεί την πρακτική μου, αλλά όταν πήγα σε μια οντισιόν του Νίκου Πορτοκάλογλου τα παράτησα όλα»

«Το είδωλο μου μικρή ήταν η Μαντόνα. Ήταν η πρώτη μου κασέτα, χόρευε και τραγουδούσε.  Ήθελα να κάνω και εγώ τα μαλλιά μου κοντά και πλατινέ για να της μοιάσω. Κάθε απόγευμα έκανα τις χορογραφίες της στο σαλόνι».

Το Νησί και ο γάμος που δεν έγινε

«Όταν έπαιξε το πρώτο επεισόδιο στο Νησί, όλο το Facebook είχε γεμίσει με αυτό το τραγούδι»

«Είμαι μαζί με τον σύντροφο μου 18 χρόνια. Όλοι οι φίλοι μου μου λένε πως αλλάζουν όλα. Έγινε μια αναποδιά και το αναβάλλαμε. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να φορέσω νυφικό, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε γάμους άλλων, στον δικό μου δεν θέλω να πάω. Κάποια πρακτικά θέματα λύνεις με ένα γάμο, είναι τυπικό»

«Δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου να κάνω παιδιά. Δεν μας έκατσε που λέμε. Ο κόσμος ρωτάει και δεν καταλαβαίνει πως μπορεί να υπάρχει θέμα υγείας. Ξέρω από μικρή ηλικία πως είχα θέμα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Είναι δυσάρεστο και άδικο για κάποιους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδιά».

Ο μεγάλος φόβος και τα social media

«Ήταν ο πρώτος γονιός που έφυγε. Ήμουν πολύ δεμένη μαζί του. Ήταν εξαιρετικός πατέρας, είχε όμορφη σχέση με τα παιδιά του. Είχε κάνει τα πάντα για τα παιδιά του.»

«Είναι ανθρωποφαγικά και τοξικά πια social media. Πια δεν γράφω κάτι, δεν μπορώ να το αντέξω, μου έκανε κακό. Δεν αξίζει τον κόπο.», είπε η τραγουδίστρια κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο