Αγγελία ζητά νταντά… σούπερ σεφ!
Just now
6

To να βρει μία οικογένεια μία καλή νταντά για τα παιδιά τους θα λέγαμε πως είναι σχεδόν «άθλος».
Όλοι οι γονείς θέλουν να ξέρουν πως αφήνουν τα παιδιά τους στα καλύτερα χέρια. Παρόλα αυτά, μία αγγελία ανεύρεσης νταντάς έχει viral καθώς ανάμεσα στα άλλα ζητούσαν νταντά… σεφ, κολυμβήτρια, σκίερ!

Ειδικότερα, η Κίμπερλι Χάρινγκτον, συντάκτρια των New York Times, έπεσε σε μία περίεργη και πραγματικά εξωφρενική αγγελία μιας CEO που έχει 10χρονα δίδυμα, και την μοιράστηκε στο Twitter και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε χαμός. Η Κίμπερλι έγραψε: «Κοιτάξτε, ξέρω τι μέρα είναι και πού κάνω αυτή την ανάρτηση, αλλά σας προκαλώ να βρείτε πιο παράλογη αγγελία από αυτήν. Σας προκαλώ».

Δείτε την αγγελία και τις περίεργες απαιτήσεις της στο

Αρχικά, σύμφωνα με την αγγελία, όσον αφορά τις μαγειρικές ικανότητες της νταντάς θα πρέπει να είναι σε θέση να μαγειρεύει βιολογικά προϊόντα εξαιτίας των αλλεργιών της οικογένειας, που περιλαμβάνουν την αποφυγή γαλακτοκομικών, αβγών, πράσινων φασολιών και καρπουζιών. Επιπλέον, ζητά η νταντά να είναι σε θέση να διαβάζει άρθρα σχετικά με την κατανάλωση βοείου κρέατος και την αύξηση του καρκίνου του μαστού. Ακόμη, απ’ ότι φαίνεται η μητέρα έχει εμμονή με τα ψάρια. Σε ένα άλλο σημείο ζητάει από την νταντά να «παίζει παιχνίδια μαθηματικών όπως «πόσα ψάρια θα έπρεπε να αγοράσουμε σήμερα για πέντε από εμάς; ».

Οι απαιτήσεις βέβαια δεν σταματάνε εδώ, καθώς η νταντά πρέπει να είναι κολυμβήτρια, ναυαγοσώστης, σκιέρ και εξαιρετική οδηγό! Η τέλεια νταντά θα πρέπει επίσης να είναι multi tasker με πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο, να βοηθά τα παιδιά με τις ασκήσεις τους και φυσικά να έχει εξαιρετικά οργανωτικές ικανότητες. Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους σχετικά με την περιγραφή της θέσης εργασίας, με κάποιον να λέει πως «ο μισθός θα πρέπει να είναι 6ψήφιος» και ένας ακόμη να προσθέτει: «Ουάου! Είναι απίστευτο πως αυτό το άτομο δεν θέλει να είναι καθόλου με τα παιδιά της». Μάλιστα ένας χρήσης του facebook γράφειπως ένα τεστ προσωπικότητας είναι απαραίτητο.

 

See Job description for a Silicon Valley Nanny (read it before it’s deleted), it’s clearly written by a power executive…

Gepostet von Jeremiah Owyang am Donnerstag, 23. Januar 2020