Αγγελική Ηλιάδη για Γρηγόρη Αναστασιάδη: «Η σχέση μας ξεκίνησε τηλεοπτικά, θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε»
1 year, 11 months ago
6

Δείτε το βίντεο με τις κοινές δηλώσεις της τραγουδίστριας και του personal trainer, για τη σχέση τους που αναπτύχθηκε στο ριάλιτι «Φάρμα»

Για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν το κράτησαν κρυφό,

Σε κοινή τους έξοδο το βράδυ της Πέμπτης, το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση τους, που αναπτύχθηκε μέσα στο ριάλιτι «Φάρμα», απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Από τη στιγμή που η σχέση μας ξεκίνησε από ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε μετά», επισήμανε η Αγγελική Ηλιάδη. Με τη σειρά του, ο personal trainer και πλέον σύντροφος της τραγουδίστριας δήλωσε: «Δεν μου κάθεται να της κάνω προπονήσεις, όλο κάτι συμβαίνει. Απλά είχε και έναν τραυματισμό όπως ξέρετε».
Η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί ξανά στον σύντροφό της. Μιλώντας στο περιοδικό «You», Αγγελική Ηιάδη αποκάλυψε, πως δεν έγινε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του δεύτερου παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, γιατί βρήκε αλλού τον έρωτα.

Πιο αναλυτικά, είχε πει: «Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δεν βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δεν μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα. Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Αγγελική Ηλιάδη είπε:

«Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος».

protothema.gr