Άννα Φόνσου – Τι είπε η ηθοποιός για το σκάνδαλο Λιγνάδη-Φιλιππίδη
2 years, 6 months ago
6

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η ηθοποιός Άννα Φόνσου σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλικές παρενόχληση και βιασμούς στο χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Πρωινό ανάφερε ότι θέλει να πάει στη φυλακή να δει τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί «θα το έχουν μετανιώσει, δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε».

Συνεχίζοντας η Άννα Φόνσου τόνισε ότι «δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε».

«Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν αδυναμία. Τουλάχιστον για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, πιστεύω ότι ήταν άρρωστη η αδυναμία τους. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να… Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε» εξήγησε η ίδια.

«Σωστές οι δηλώσεις της Άννας Φόνσου» είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την προβολή του βίντεο, με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται σε αυστηρό τόνο: «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά το “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι δεν θα το έχει ακούσει».

 

in.gr