Oύτε η Αννα Κορακάκη γνώριζε τα τρυφερά σχέδια που είχε ο αγαπημένος της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η ολυμπιονίκης στη σκοποβολή έζησε μια από τις ομορφότερες εκπλήξεις της ζωής της, την οποία σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ, αφού σηματοδοτεί και την αλλαγή στα προσωπικά της. Ο σύντροφός της, τον οποίο, όπως η ίδια δήλωσε στη Realnews δεν θέλει να εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας, της χάρισε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι που συνοδεύτηκε από μια τρυφερή πρόταση γάμου.

Η Αννα είπε το «ναι» και, μαζί με φωτογραφίες από τη μεγάλη στιγμή, έγραψε στο Instagram: «Ν Α Ι. 2023 φορές και άλλες τόσες!». Η αθλήτρια, που έκανε περισσότερο γνωστό το άθλημα της σκοποβολής στην Ελλάδα, είπε σχετικά με την ευχάριστη έκπληξη στην «R»: «Δεν σκοπεύω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες γύρω από αυτό, γιατί δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν θα ήθελα να εκθέσω περισσότερο τον σύντροφό μου».

Μπορεί η Α. Κορακάκη να μην περίμενε την πρόταση αυτή, ωστόσο ήταν σαν να μας είχε προετοιμάσει για τη γνωστοποίηση της σχέσης της ανήμερα των Χριστουγέννων. Τότε, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόσταρε τη σκιά της «τετ α τετ» με εκείνη του συντρόφου της μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε: «Αν υπάρχει αγάπη στην καρδιά σου και στο μυαλό σου, θα αισθανθείς σαν να είναι Χριστούγεννα όλο τον χρόνο. Ειρήνη, ευτυχία, αγάπη και καλή θέληση για εσάς, τα Χριστούγεννα και πάντα».

Με το βλέμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι δυο τους, που θα θυμούνται για πάντα την είσοδο του 2023, ονειρεύονται πλέον την ημέρα που θα παντρευτούν. Η αγάπη και η τρυφερότητα είναι έκδηλες και τα λόγια ξεχειλίζουν από αγάπη. Οι οικογένειές τους χαμογελούν μαζί τους, με τον πατέρα και προπονητή της Αννας, Τάσο Κορακάκη, να δηλώνει στην «R»: «Η Αννα αυτή τη στιγμή είναι στα καλύτερά της. Η χρονιά που μας πέρασε ήταν από τις καλύτερες που κάναμε σκοπευτικά, καθώς είχε μεγάλες διακρίσεις και δύο παγκόσμια ρεκόρ. Ελπίζω πως και την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει και στον ίδιο ρυθμό. Αυτή την περίοδο είμαστε στη Δράμα και βρισκόμαστε σε φάση διακοπών. Μέχρι τέλος του μήνα δεν θα κάνουμε προπονήσεις, θα ξεκινήσουμε από τον επόμενο. Μέσα στο 2023 έχουμε τους ευρωπαϊκούς αγώνες, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Μάρτιο, ενώ ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Αύγουστο. Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι της χρονιάς και εννοείται η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού η Αννα έχει πάρει την κάρτα πρόκρισης».