Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Είναι αδυσώπητο να χάνεις τον γονιό σου και να παίζεις στο θέατρο
2 years, 3 months ago
6

Για την απώλεια της μητέρας της και πόσο δύσκολα την βίωσε μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο περιοδικό ΕΓΩ.

“Είναι αδυσώπητο να χάνεις τον γονιό σου και να παίζεις στο θέατρο. Είναι σκληρό να είναι από κάτω κάποιοι άνθρωποι και εσύ να κάνεις τον καραγκιόζη” ανέφερε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Την ημέρα που πέθανε η μαμά σας, παίζατε στο θέατρο, πολύ δύσκολο δεν είναι αυτό;

Εκείνη την ώρα δεν ξέρω αν ήταν δύναμη, ήταν ένα σοκ. Τη μέρα εκείνη ήταν σαν να βρίσκομαι αλλού. Το περιμέναμε ότι θα συμβεί.  Δύσκολο ήταν πιο μετά, όταν κρύωσε λίγο όλο αυτό. Έτσι είναι η δουλειά μας. Δεν είναι καλό απαραίτητα αυτό, να πεθαίνει δηλαδή η μητέρα σου και εσύ να παίζεις στο θέατρο κωμωδία ή δράμα.

Είναι αδυσώπητο να χάνεις τον γονιό σου και να παίζεις στο θέατρο. Είναι σκληρό να είναι από κάτω κάποιοι άνθρωποι και εσύ να κάνεις τον καραγκιόζη. Όπως είναι σκληρό να είσαι άρρωστος και να είσαι στη δουλειά σου.

Η πληγή αυτής της απώλειας επουλώνεται με το πέρασμα του χρόνου;

Πάντα υπάρχει, αλλά μαθαίνεις να την εμπεριέχεις. Την ενσωματώνεις, είναι κομμάτι σου. Όταν είναι φυσιολογικές απώλειες, γιατί υπάρχουν και απώλειες που δεν είναι φυσιολογικές.

Ποια συμβουλή κρατάτε από τη μαμά σας;

Η μαμά μου δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε συμβουλές. Τη στάση της ζωής της και τα καλά και τα κακά θα κρατήσω. Το παράδειγμά της στα πράγματα και όχι αυτά που έλεγε. Το πόσο δυνατή ήταν, το πόσο καλή μαμά, αυτά κρατάω.

enikos.gr