Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Ο λόγος που αποδέχτηκε τον ρόλο της στην “Επιστροφή” του ΑΝΤ1!
8 months, 2 days ago
6

 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους φέτος συμμετέχει στην δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», ενσαρκώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 μέρες TV» και αναφέρθηκε και στον λόγο που την παρακίνησε να να πει το «ναι» στην πρόταση.

«Πρωταρχικά το σενάριο, γιατί είναι και το βασικό υλικό μιας δουλειάς. Το συγκεκριμένο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για εμάς που παίζουμε αλλά και για τους θεατές. Επίσης, ρόλο έπαιξαν οι συνεργασίες, η παραγωγή, όλα αυτά τα στοιχεία που συμβάλλουν ώστε μια δουλειά να έχει αξιοπρέπεια και να είναι επαγγελματική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

-Αν περιγράφαμε τη μορφή που υποδύεται, θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια γυναίκα που έχει πάθει εμμονή μετά την εξαφάνιση του παιδιού της. Ποια όμως είναι η δική της ανάγνωση για αυτήν τη γυναίκα;

«Εγώ το ρόλο τον συνάντησα αφού εμφανίστηκε το παιδί. Η γυναίκα αυτή στα είκοσι χρόνια που πέρασαν ζούσε σαν να κόλλησε η βελόνα σε αυτό το συμβάν. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ λογικό όταν έχεις χάσει ένα παιδί δεν νομίζω να υπάρχει κάτι πιο τραγικό από αυτό. Όταν λοιπόν εμφανίζεται, είναι φυσικό να προσκολληθείς και να κεντράρεις μόνο σε αυτό, χωρίς να μπορείς να δεις γύρω σου τι συμβαίνει… Γιατί αυτό γίνεται με αυτήν τη γυναίκα, αυτήν τη στιγμή», εξήγησε.

Σχετικά με το πώς μια μητέρα μπορεί να πιστέψει ένα τέτοιο ψέμα, είπε: «Πανεύκολο για έναν άνθρωπο που περιμένει ένα θαύμα. Νομίζω ότι εκεί πάτησε και η απάτη που στήθηκε απέναντι της, στην πραγματοποίηση του θαύματος. Ένας άνθρωπος που θέλει να πιστέψει σε κάτι, όταν του παρουσιάσεις έτσι όπως θέλει τα πράγματα, έχει τόση ανάγκη αυτό που βλέπει να είναι αληθινό, ώστε πιστεύει. Η ανάγκη για ένα θαύμα είναι πιο μεγάλη από το ψεύδος σε αυτήν την περίπτωση».