Άννα Τσακουρίδου: Τα «καρφιά» για την Εύη Ιωαννίδου και το χαρακτήρα της
9 months, 11 days ago
6

H Άννα Τσακουρίδου είναι το κορίτσι που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου και όπως ήταν φυσικό δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την τριάδα της φωτιάς. Δεν ήταν λίγες άλλωστε οι φορές κατά την παραμονή της στο σπίτι του GNTM την είχαμε δει να εκφράζεται αρνητικά για τις τρεις συμπαίκτριές της.

«Στην αρχή είχα μια καλύτερη σχέση με την τριάδα. Μας είχαν προσεγγίσει με την Καζαριάν και είχαμε πει ότι θα κρατήσουμε μια πιο ουδέτερη στάση. Με τον καιρό είδα κάποια πράγματα που με ενόχλησαν και αποφάσισα να την κάνω σιγά σιγά. Είδα μια διαφορετική συμπεριφορά μπροστά στις κάμερες και πίσω. Θέλανε να φανεί στον κόσμο ότι έχουν μαζί μας καλύτερη σχέση από αυτή που είχαν. Θα προτιμούσα να είναι αυθεντικές. Θέλανε να βγάλουν προς τα έξω ότι δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με τις υπόλοιπες και ότι με κάποιες είναι λίγο καλύτερα, και πως το πρόβλημα δεν υπήρχε μόνο από τη δική τους πλευρά αλλά και από τις δυο. Η Μικαέλα με τη Μέγκι θεωρώ ότι είχαν μεταξύ τους μια πιο καλή σχέση, πιο ουσιαστική από ότι είχε με την Εύη. Όταν έφυγε η Μέγκι είδαμε ότι δεν τα πηγαίνανε καλά τα κορίτσια μέσα στο σπίτι αλλά και πάλι προσπαθούσαν να δείξουν ότι είναι καλύτερα, για αυτό και θεωρώ ότι μετά το παιχνίδι δε θα τα πάνε και τόσο καλά. Σίγουρα οι περισσότερες κοπέλες μετά την αποχώρηση της Μέγκι νιώσαμε καλύτερα γιατί είχα πολύ αρνητική ενέργεια. Εμένα το τελευταίο καιρό μου έριχνε κάτι περίεργα, δολοφονικά βλέμματα. Και πριν τον αναπτήρα. Δεν είχα δώσει κάποια αφορμή. Βάζανε τον εαυτό τους πολύ υψηλά μέσα στο παιχνίδι, και επειδή στην αρχή δεν άκουγαν και πολύ καλά σχόλια, νομίζω βλέπανε τις υπόλοιπες πολύ ανταγωνιστικά. Ίσως ενοχλούνταν που κάποιες κοπέλες τα πηγαίνανε πολύ καλά παρόλο που δε τους το είχαν, ανάμεσα σε αυτές ήμουν και εγώ. Η Εύη μετά την αποχώρηση της Μέγκι χειροτέρεψε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Άννα ρωτήθηκε και για την άλλη τριάδα (Εβελίνα-Χριστιάννα-Μαριάννα) που είχε δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι αλλά και για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ειρήνη Ερμίδου και την Ξανθούλα.

«Με την Εβελίνα,τ η Χριστιάννα τη Μαριάννα και την Ειρήνη Ερμίδου δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ κάποιος τσακωμός απλά ήταν λίγο περίεργη η ενέργεια από την αρχή. Η δική μου παρέα ήταν η Ειρήνη Καζαριάν, η Ξανθούλα, η Μαριάννα Παινέση και η Άννα Αμανατίδου. Η Ειρήνη Ερμίδου είχε αέρα από την αρχή. Είναι μια κοπέλα που πιστεύει στον εαυτό της και νιώθει αρκετά σίγουρη για αυτό που κάνει. Η συμπεριφορά της δε θεωρώ ότι άλλαξε πολύ, αυτό που είδα στην αρχή βλέπω και τώρα. Νομίζω ότι γίνανε κάποιες παρεξηγήσεις, όπως έγινε και χθες. Δε θεωρώ ότι έκανε κάτι επίτηδες. Γενικά η Ειρήνη έλεγε πράγματα μέσα στο σπίτι, μίλαγε πάρα πολύ και πολλές φορές δεν τα σκεφτόταν καλά αυτά που έλεγε. Έλεγε πράγματα που πίστευε αλλά όχι με ωραίο τρόπο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι απλά παρεξηγήθηκε αυτό που είπε, δε το είπε στην Καζαριάν αλλά έκανε κάτι αυθόρμητα που μπορεί να το έκανε σε μένα αν τύχαινε να είμαι εγω μπροστά της. Δεν τα βρήκανε ποτέ βέβαια τα κορίτσια μετά από αυτό. Η Ξανθή δεχόταν πολλά σχόλια από κοπέλες, πολλά δε τα γνωρίζαμε, τα είδαμε τώρα που βγήκαμε έξω, θεωρώ ότι όλα αυτά της δημιουργούσαν κάποιο θέμα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να είσαι άνετος αλλά αν ακούς συνέχεια αρνητικά σχόλια από κοπέλες δεν νιώθεις και πολύ καλά. Κι εγώ που μέσα στο σπίτι δεν έκανα τόσο παρέα μαζί της, ήμουν πιο κοντά στην Καζαριάν, τώρα που βγήκα έξω και τα είδα την υποστηρίζω full».