«Άντε π@@ο τώρα»: Η Άννα Αμανατίδου παίρνει θέση για το καυστικό σχόλιο στην αποχώρηση της Εύης
1 year, 2 months ago
6

Η Άννα Αμανατίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για το GNTM και όσα έζησε στο παιχνίδι. Αναλυτικά τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν στη ζωή της πλέον και τις σχέσεις με τις πρώην συμπαίκτριές της.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καραβάτου της αποκάλυψε πως μπορεί να την στήριζε μέχρι την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου. «Είδα μία Άννα την οποία δεν περίμενα ότι θα έβλεπα. Τι έγινε;», απόρησε η παρουσιάστρια.

Όπως θυμάστε, η Άννα είχε πει τότε ατάκες όπως: «Πήρα την ικανοποίηση μου. Τη φάγαμε την Εύη. Νιώθω περήφανη», «Άντε π@λ@ τώρα», «Σπιτάκι σου να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου».

«Δεν έγινε κάτι. Απλά επειδή με την Εύη είχε συμβεί διαπληκτισμός και μου είχε πει ότι δεν είμαι μοντέλο και ότι έπρεπε να “έχω φύγει προ Χριστού”… Ήμουν πιο τσιτωμένη. Εγώ πιο πολύ από τη χαρά μου που έμεινα στο παιχνίδι αντέδρασα έτσι. Δεν ήθελα να προσβάλλω την Εύη προσωπικά. Ήταν μία στιγμή έντασης που κι εμένα δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν ήμουν εγώ ουσιαστικά…», παραδέχτηκε αρχικά η Άννα και εξήγησε ότι ήταν αποτέλεσμα έντονης πίεσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.