Αντέλ: «Δεν είχα οικογένεια μικρή και ντρέπομαι που δεν τα κατάφερα στον γάμο μου, απογοήτευσα τον γιο μου»
2 years, 4 months ago
6

Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στην Αντέλ, την καλλιτέχνιδα φαινόμενο που μετρά εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλον τον κόσμο, παρουσίασε το αμερικάνικο δίκτυο CBS την προηγούμενη βδομάδα, τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε αποκλειστικά ο Alpha.

 

Η Adele μίλησε για τη μουσική, το παιδί της, τη βασική αιτία που την έκανε να χάσει 45 κιλά σε δύο χρόνια, αλλά και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Σίμον Κονέκι.

«Υπήρχαν στιγμές όταν έγραφα αυτό τον δίσκο ή όταν τον άκουγα ξανά, που σκεφτόμουν ‘αυτό μπορεί να είναι λίγο προσωπικό, μπορεί να είναι περισσότερο για μένα’ αλλά τίποτα δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο αυτά που πέρασα τα τελευταία δύο – τρία χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες. Γι’ αυτό δεν φοβάμαι τι μπορεί να ξέρει ή τι μπορεί να μην ξέρει ο κόσμος», είπε.

Αντέλ

Αντέλ: Το διαζύγιό της με τον Σίμον Κονέκι

Η 33χρονη τραγουδίστρια, είπε ότι ντρεπόταν για το διαζύγιό της, αισθανόταν ότι δεν σεβάστηκε την ιδέα του γάμου όταν χώρισε από τον σύζυγό της, Σίμον Κονέκι, το 2018.

«Είχα μανία με την “δεμένη” οικογένεια όλη μου τη ζωή, γιατί δεν προήλθα από μία τέτοια» είπε η Αντέλ.

«Από νεαρή ηλικία υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι όταν θα αποκτούσα παιδιά, θα μέναμε μαζί. Και προσπάθησα για πολύ καιρό να το καταφέρω».

Στα 33της η Αντέλ αποκάλυψε ότι συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο της όταν απάντησε στο ερωτηματολόγιο ενός περιοδικού στην ερώτηση «τι είναι αυτό που δεν γνωρίζει κανείς για σένα» και εκείνη είπε στους φίλους της «δεν είμαι ευτυχισμένη, δεν ζω, περνάει απλά ο καιρός».

 

Από εκεί και πέρα άρχισε να ρωτάει τον εαυτό της «τι κάνω, πού βρίσκομαι;». «Το ένιωσα αυτό, αλλά το αντιλήφθηκα μόνο όταν το είπα στις φίλες μου που νόμιζαν πως είμαι ευτυχισμένη», πρόσθεσε η πασίγνωστη τραγουδίστρια.

«Είναι μια διαδικασία – η διαδικασία ενός διαζυγίου, η διαδικασία του να είσαι μόνος γονέας, η διαδικασία να μην βλέπεις το παιδί σου κάθε μέρα. Δεν ήταν στην πραγματικότητα ένα σχέδιο που είχα κατά νου όταν έγινα μαμά», είπε η Αντέλ.

Αντέλ

Η απώλεια βάρους

Για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και την απώλεια 45 κιλών μέσα σε δύο χρόνια

η Adele εξήγησε ότι δεν ακολούθησε κάποια διατροφή, αλλά έχασε κιλά… από το άγχος της. Το διαζύγιό της, την άγχωσε πολύ, όπως εξομολογήθηκε στην Όπρα.

«Είχα πολύ τρομακτικές κρίσεις άγχους όταν χώρισα. Παρέλυα εντελώς και ένιωθα τόσο μεγάλη σύχυση που δεν μπορούσα να έχω τον έλεγχο του σώματός μου. Ωστόσο, καταλάβαινα τι γινόταν γιατί ήμουν εκεί αλλά το σώμα μου ήταν λες και βρισκόταν σε άλλο πλανήτη», ανέφερε και τόνισε ότι η γυμναστική με τον γυμναστή της την βοήθησε να αποκτήσει πειθαρχία και να νιώσει ασφάλεια, ιδιαίτερα τις στιγμές που ένιωθε πραγματικά χαμένη.

 

Ο πατέρας της Αντέλ «γνώρισε» τα τραγούδια της πριν πεθάνει

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ο πατέρας της τής αποκάλυψε πως δεν είχε ακούσει ποτέ τα τραγούδια της, παρά μόνο το «Hometown Glory» που το έγραψε στα 16 της.

«Τον υποχρέωσα να τα ακούσει και κλάψαμε και οι δύο. Κατάλαβε τις παιδικές μου πληγές μέσα από τα τραγούδια μου και ήταν καταπληκτικό για μένα» είπε και συμπλήρωσε πως του έβαλε να ακούσει τα τρία πρώτα της album.

«Έχω εμμονή με την μορφή της οικογένειας ως πυρήνας σε όλη μου τη ζωή γιατί δεν προερχόμουν ποτέ από μία τέτοια», είπε η τραγουδίστρια, ο πατέρας της οποίας έφυγε από το σπίτι όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών.

«Έμαθα να μην έχω καμία απολύτως προσδοκία από κανέναν. Αυτό το έμαθα μέσω του πατέρα μου. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έχω πλήρη πρόσβαση στο τι σημαίνει να είσαι σε μια στοργική σχέση με κάποιον» ομολόγησε.

Η σχέση της με το αλκοόλ

Μετά το διαζύγιό της αποφάσισε να σταματήσει να πίνει και το χαρακτηρίζει ως ένας πολύ καλός τρόπος να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Η σχέση της με το αλκοόλ είναι πολύπλοκη, κυρίως επειδή χάρη σ’ αυτό έχασε τον πατέρα της, τον Μάιο του 2021.

«Στην αρχή πιθανόν να κρατούσα ζωντανή τη βιομηχανία των αλκοολούχων. Αλλά όταν αντιλήφθηκα πως είχα να κάνω δουλειά με τον εαυτό μου, σταμάτησα και ξεκίνησα γυμναστική για να μείνω συγκεντρωμένη», δήλωσε.

 

enimerotiko.gr