Αντέλ: Η μεγάλη επιστροφή της ερμηνεύτριας, η απάντηση για τα κιλά και η αποθέωση στο Twitter
2 years, 5 months ago
6

Η Αντέλ σε μία μοναδική βραδιά παρουσίασε τον νέο της δίσκο «30». Το αφιέρωμα του CBS, «Adele One Night Only» προβλήθηκε νωρίτερα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha.

 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών ερμήνευσε νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως: «Hello», «Easy On Me», «Skyfall», «Someone Like You».

 

Αντέλ: Τι απάντησε για την απώλεια κιλών και για τα σχόλια που δέχτηκε

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, είδαμε και αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που έχει λάβει σχετικά με τον σωματότυπό της.

Αντέλ Όπρα Γουίνφρεϊ

«Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη», δήλωσε η Αντέλ για την απώλεια κιλών.

Και πρόσθεσε για το βάρος της: «Είμαι “καυτή” ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή».

 

Το εκπληκτικό show της Αντέλ σχολιάστηκε από διάφορους χρήστες του Twitter, οι οποίοι αποθέωσαν την μοναδική ερμηνεύτρια.

Δείτε παρακάτω ορισμένα tweets: