Αντελίνα Βαρθακούρη: Η «εξαφάνιση» από παντού, η απόφαση για τη ζωή της, η νέα εικόνα και η ριζική αλλαγή στο σπίτι
1 year, 5 months ago
6

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει επιλέξει μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το κανάλι του Φαλήρου, να μένει μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

 

Η σύζυγός του Χάρη Βαρθακούρη, Αντελίνα έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο παιχνίδου του Star «Globetrotters» και στην συνέχεια βρέθηκε μαζί με τον τραγουδιστή στην παρουσίαση της μεσημεριανής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα «Σου Κου Family».

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μακροσκελής ανάρτησή της και η οικογενειακή φωτογραφία

Η ίδια για αρκετό χρονικό διάστημα απείχε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2022 ανέβασε μία οικογενειακή φωτογραφία, αναφέροντας στη λεζάντα:

«Η ζωή μέσα απ’ τα δύσκολα μονοπάτια της που πρέπει να τα περπατήσεις και τα περισσότερα είναι γεμάτα με κοφτερά αγκάθια, έρχεται να σε διδάξει και να σε κάνει καλύτερο. Όλα είναι ένα μάθημα αρκεί να έχεις την υπομονή και κυρίως την αγάπη, την αγάπη που όλοι έχουμε και που πρέπει να την αφήνουμε ελεύθερη και όχι κλειδωμένη. Πως θα μπορούσα να περπατήσω δρόμους με κοφτερά αγκάθια χωρίς να μου κρατούν το χέρι αυτοί που τόσο αγαπώ;;;

Το πρώτο μάθημα για μένα είναι να αντέχω ακόμα και στα πιο δύσκολα να κρατώ την οικογένεια πρώτη. Σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο, λάθη αμέτρητα, φορές που είπα δεν αντέχω άλλο κι αυτές αμέτρητες αλλά αμέτρητη και η αγάπη που πάντα είναι εκεί να θυμίζει με τον δικό της τρόπο τις ουσιαστικές αξίες της ζωής. Πάρτε μια ανάσα, αγκαλιάστε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και περπατήστε παρέα…ο δρόμος με τα αγκάθια θα σας πονά λιγότερο».

 

 

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Ο Χάρης Βαρθακούρης σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει για την αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά», είχε αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής.

Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα μιλώντας για την επιστροφή στο φυσικό της χρώμα και την αλλαγή στα μαλλιά, αποκάλυψε: «Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου. Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω. Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους».

 

Το δημοσίευμα για την Αντελίνα που προκάλεσε την οργή του Χάρη Βαρθακούρη

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσφατα είδε στο διαδίκτυο δημοσίευμα που αφορούσε την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη την οποία μάλιστα παρουσίαζε ως έγκυο λίγο πριν κλείσει τα 40! Ο ίδιος αντέδρασε και μέσα από story δήλωσε ενοχλημένος: «Ρε αρχιπανίβλακες, θαύμα να μείνει έγκυος μια υγιέστατη τριαντάρα που έχει ήδη δύο παιδιά;» έγραψε ενοχλημένος ο Χάρης Βαρθακούρης.

 

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι αλλαγές και η ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εξακολουθεί να κρατά… μυστική τη νέα της εμφάνιση, ωστόσο μοιράστηκε μαζί μας, μέσω instagram, τις αλλαγές που έκανε στο σπίτι της.

 

enimerotiko.gr