Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ναι, πήρα 17 κιλά. Το άγχoς και η καραντίνα παχαίνoυν»
3 years, 2 months ago
6

Αντελίνα Βαρθακούρη – Χάρης Βαρθακούρης: Οι δύο Έλληνες παρουσιαστές φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του περιοδικού «Hello». Μάλιστα, μαζί τους φωτογραφήθηκαν και οι δύο κόρες τους. Αυτές ονομάζονται Μελωδία και Λιόνα. Από εκεί και πέρα, οι δύο παρουσιαστές παραχώρησαν συνέντευξη στον δημοσιογράφο του περιοδικού, Γιάννη Βίτσα. Μεταξύ άλλων, οι δυο τους αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που έχουν περάσει. Αναλυτικότερα:

 

Αντελίνα Βαρθακούρη – Χάρης Βαρθακούρης: Όλα όσα ανέφεραν

«Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι έχουμε φτιάξει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Λατρεύω το πόσο η Αντελίνα μάχεται και μοχθεί για να είναι ακλόνητη η οικογένειά μας. Το γεγονός ότι είμαστε ενωμένοι οφείλεται σε εκείνην και τον δυναμισμό της. Είναι γεννημένη αρχηγός» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δουλεύω στον απόλυτα ανταγωνιστικό χώρο της τηλεόρασης. Τα τελευταία 2 χρόνια πήρα 17 κιλά, για τα οποία δεν δικαιολογούμαι καθώς δεν συνδέονται με θέμα υγείας. Έφαγα και τα πήρα» εξήγησε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

 

«Πιέστηκα ψυχολογικά, έκανα έναν αγώνα δρόμου για ορισμένα πράγματα, και όχι μόνο για τη δουλειά. Μετά από κάτι τέτοιο, η πίεση κάποια στιγμή ξεσπά» ανέφερε η Αντελίνα Βαρθακούρη, εξηγώντας ότι τα περιττά κιλά της οφείλονται «στο τεράστιο άγχος που βίωσα, σε συνδυασμό με το μεγάλο διάστημα της καραντίνας στη συνέχεια. Δεν είχα ποτέ περιττά κιλά, δεν γνώριζα τη λέξη δίαιτα. Δεν ήξερα πώς είναι να στερούμαι, οπότε έλεγα ‘’έλα, μωρέ, και τι έγινε;’’ και έπαιρνα κιλά».

Α. Βαρθακούρη – Χ. Βαρθακούρης: Ακολουθεί σχετικό βίντεο από την τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Happy Day»

 

enimerotiko.gr