Αντετοκούνμπο: Δεν είναι πόλη για μένα το Λος Άντζελες
1 year, 10 months ago
6

Μπορεί για πολλούς να είναι όνειρο ζωής να ζήσουν στο Λος Άντζελες, όχι όμως και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο σταρ του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς πήγε με την οικογένειά του για δείπνο σε εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ, όμως οι…  αλμυρές τιμές χάλασαν τη γεύση του υπέροχου φαγητού, αλλά και τη γνώμη που έχει ο Γιάννης που έχει για την πόλη.

Μετά τον αποκλεισμό των Μπακς ο Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του βρέθηκαν στο Λος Άντζελες για λίγες ημέρες. Έτσι επισκέφθηκαν το περίφημο εστιατόριο Catch στο δυτικό Χόλιγουντ, με θέα όλη την πόλη και μια κουζίνα με θαλασσινά που έχει υμνηθεί από πολλούς.

 

Έγινε αντιληπτός κατά την έξοδο του (με το σχετικό βίντεο να «ανεβαίνει» στο TMZ) κι, όταν ρωτήθηκε για την ποιότητα του φαγητού, το χαρακτήρισε «απίστευτο», αλλά με το γνωστό χαμόγελο που συνοδεύει κάθε του ατάκα, πρόσθεσε με χιουμοριστική:

«Απίστευτο, αλλά πανάκριβο. Πανάκριβο. Αυτή η πόλη δεν είναι για μένα».

Κι όταν ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο του είπε με χιούμορ «εντάξει είναι ακριβό, αλλά έχεις πολλά λεφτά και τίποτα δεν μπορεί να είναι ακριβό όταν περνάς καλά με την οικογένεια σου», ο Γιάννης χαμογέλασε και συμφώνησε μαζί του λέγοντας «δεν μπορείς να βάλεις καμία τιμή σ’ αυτό».

in.gr