Αντετοκούνμπο: «Οι άνδρες με ποιότητα δεν φοβούνται την ισότητα»
12 days ago
6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εγκαινίασε το νέο κατάστημα του στο “Ελ. Βενιζέλος” και εμφανίστηκε με t shirt με νέο μήνυμα υπέρ της ισότητας – Αποθεώθηκε από 1000 και πλέον φαν του

Νέο μήνυμα υπέρ της ισότητας και κατά κάθε είδους ρατσισμού από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο σταρ του NBA βρέθηκε την Παρασκευή στο αεροδρόμιο “Ελ.Βενιζέλος” για τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος και εμφανίστηκε στην εκδήλωση με t shirt το οποίο έγραφε: “Οι άνδρες με ποιότητα δεν φοβούνται την ισότητα”. 

Θυμίζουμε πριν από λίγες ημέρες είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να δει τον αδελφό του Κώστα να παίζει με τη Βιλερμπάν και είχε φορέσει ένα μπλουζάκι με το παραπάνω μήνυμα: «Μηδενική ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή κάθε μορφή διάκρισης».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν περισσότεροι από 1000 φαν του Γιάννη για να τον αποθεώσουν.

5625790
5625821
5625684

Μαζί του ήταν ο αδελφός του Άλεξ, η μητέρα του, Βερόνικα αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο  και ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογενείας, Οφίλι.

Κλείσιμο

Το νέο κατάσταστημα προσφέρει αυθεντικά προϊόντα των «Antetokounbros» και ο Γιάννης δυσκολεύτηκε να φτάσει έως εκεί αφού υπήρξαν εκατοντάδες θαυμαστές που τον σταματούσαν για αυτόγραφο αλλά και για να φωτογραφηθούν μαζί του.

5625825
5625788
5625791_2

protothema.gr