Ανθή Σαλαγκούδη: Η απίθανη μπηχτή στην παραγωγή του Survivor – Τι την εκνεύρισε
2 years, 9 months ago
6

Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή της – όμως τοποθετήθηκε τόσο κομψά, που ο Γιώργος Λιανός δεν βρήκε κάτι να της πει.

Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινoύ Survivor.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η οποία είχε διάρκεια μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών προβλήθηκαν highlights με τις καλύτερες στιγμές των παικτών.

Από τα βίντεο αυτά όμως έλειπε η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία όσο έμεινε στο ριάλιτι επιβίωσης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και είχε συμβάλλει αισθητά στην δημοφιλία και γιατί όχι στην τηλεθέασή του.

Η γνωστή δημοσιογράφος -που ήταν σαν να μην πέρασε από το φετινό Survivor – όχι μόνο δεν άφησε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο, αλλά έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της και απευθύνθηκε τόσο στον Γιώργο Λιανό όσο και στην ίδια την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Χωρίς να εκδηλώσει νεύρα ή να γίνει έντονη, ειρωνεύτηκε το γεγονός κάνοντας μία επίθεση «με το γάντι».

Τα λόγια της Ανθής Σαλαγκούδη

«Πάρα πολύ χάρηκα με αυτό το βιντεάκι που δεν είχε δικές μου στιγμές. Πάρα πολύ χάρηκα. Δεν μπορείς να φανταστείς. Πώς σας ξέφυγαν απορώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ στην παραγωγή, πραγματικά. Θα το θυμάμαι αυτό για πάντα», είπε χαρακτηριστικά και ο Γιώργος Λιανός απλά να μην μπορεί να της πει λέξη…

in.gr