Αντιδράσεις και για τον Βέρτη: Βγήκε στην πίστα 4 μέρες μετά τη τραγωδία στα Τέμπη και δίνει τα λεφτά στις οικογένειες
24 days ago
6

Με φιλανθρωπικό πρόσημο η επανεκκινεί τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης στο νυχτερινό κέντρο, τέσσερις μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μέσω ανάρτησης που έκανε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως μαζί με την επιχείρηση και όλους τους υπαλλήλους αποφάσισαν να παρουσιάσουν κανονικά το πρόγραμμά τους στο κοινό με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Βέρτης.

 Νίκος Βέρτης