Antonela Roccuzzo: Στο πλευρό του Lionel Messi η σύζυγός του – H συγκινητική αφιέρωσή της
1 year, 4 months ago
6

Η πιο πιστή οπαδός του Lionel Messi είναι η σύζυγός του Antonela Roccuzzo, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του μαζί με τους τρεις γιους τους, όσο η Εθνική Αργεντινής έδινε τη μάχη της στα γήπεδα του Κατάρ για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Λίγα λεπτά μετά που ο Lionel Messi είχε φιλήσει το πολυπόθητο τρόπαιο, δέχτηκε το πιο θερμό φιλί από τη γυναίκα της ζωής του, Antonela Roccuzzo, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της βλέποντας τον σύζυγό της να πραγματοποιεί το όνειρό του κατακτώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών βρέθηκαν στο γήπεδο για να αγκαλιάσουν τους συζύγους τους, να βγάλουν selfie, να γιορτάσουν όλοι μαζί τη στιγμή αυτή της δόξας. Η Roccuzzo κράτησε και αυτή το τρόπαιο, αφήνοντας ένα φιλί στη χρυσή μπάλα, ξέροντας ακριβώς πόση αξία είχε για τον Messi αυτό.

Λίγο αργότερα έσπευσε να εκφράσει τη χαρά και την περηφάνια της σε ανάρτηση στα social media γιορτάζοντας το επίτευγμα του συζύγου της.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές. Δεν ξέρω καν πώς να αρχίσω… πόσο μεγάλη περηφάνια νιώθουμε για εσένα Leo. Σε ευχαριστούμε που μας δίδαξες να μην τα παρατάμε ποτέ, ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Τελικά είσαι πρωταθλητής του κόσμου, εμείς ξέρουμε τι υπέφερες τόσα χρόνια, πόσο επιθυμούσες να το επιτύχεις αυτό”.

Στο γήπεδο φυσικά ήταν και οι τρεις γιοι του Messi με την Antonela και η συγκίνηση ήταν έντονη.

instyle.gr