Antonio Banderas: Μαζί με τη σύντροφό του Nicole σε συναυλία στην Μαρμπέγια της Ισπανίας
1 year, 8 months ago
6

Ο Antonio Banderas εθεάθη χθες Δευτέρα μαζί με τη σύντροφό του Nicole Kimpel να παρακολουθούν τη συναυλία του Joan Manuel Serrat κατά τη διάρκεια του Marbella‘s Starlite Festival τη Δευτέρα.

Ο ηθοποιός που πλέον είναι 61 ετών, έδειχνε ιδιαίτερο όμορφος και λαμπερός με το γαλάζιο πόλο το οποίο συνδύασε με σορτς σε χρώμα κρεμ, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει τα τραγούδια μαζί με την Nicole που ήταν εξίσου εκθαμβωτική με το χρυσό τοπ που είχε επιλέξει.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2014 και καθώς φαίνεται το ζευγάρι τα έχει βρει. Πέρυσι, η Nicole αποκάλυψε ότι το «μεγαλύτερο» δώρο γενεθλίων του Antonio ήταν η ανάρρωσή του από τον κορονοϊό. Ο ηθοποιός είχε προσβληθεί τον περασμένο Αύγουστο, λίγες μέρες πριν τις 10 Αυγούστου που είναι τα γενέθλιά του και έτσι δεν τα γιόρτασαν όπως επιθυμούσαν.

Credit: Nicole Kimpel/Instagram
Credit: Nicole Kimpel/Instagram

Μιλώντας στο Hello! περιοδικό, η Nicole είπε: «Γιορτάσαμε γιατί κάθε χρόνο ζωής είναι κάτι που πρέπει να γιορτάσουμε. Αλλά αυτή δεν ήταν πραγματικά η χρονιά για πάρτι. Το μεγαλύτερο δώρο ήταν η γρήγορη ανάρρωση ».

Η Nicole παραδέχτηκε ότι ήταν «φοβισμένη» για την εξέλιξη που θα μπορούσε να είχε ο Antonio με τον COVID-19 λόγω της ηλικίας του και ανέφερε πως εκείνη δεν κόλλησε παρόλο που ήταν δίπλα του συνέχεια για να τον φροντίζει.

Kαι δεν ήταν η πρώτη φορά που ήταν στο πλευρό του. Όπως έχει πει ο ίδιος ο Banderas ήταν αυτή που τον “έσωσε” όταν το 2016 υπέστη καρδιακή προσβολή και του έδωσε μία ασπιρίνη. Ήταν τότε 56 ετών ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος στο show Jimmy Kimmel Live!, μίλησε για το μάθημα που πήρε από την παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία του:

“Τα πράγματα στα οποία έδινα μεγάλη σημασία σταμάτησαν να είναι σημαντικά. Μετά από μία περιπέτεια, δίνεις προσοχή στα αληθινά πράγματα. Η κόρη μου είναι σημαντική στη ζωή μου, οι φίλοι μου, η οικογένειά μου και η ενασχόλησή μου ως ηθοποιός. Κατά κάποιο τρόπο, και ας θεωρηθεί ανόητο από κάποιους, αυτά είναι τα καλύτερα που μου συνέβησαν στη ζωή μου”.