Αντώνης Κανάκης – Θέλετε να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα ρε γαμ@το;
2 years, 4 months ago
6

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Αντώνης Κανάκης, με φόντο τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο διασώστης προσφύγων, Ιάσονας Αποστολόπουλος, στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια δέχτηκε σκληρή κριτική από χρήστες του Twitter, οι οποίο σχολίασαν την πρωτοβουλία της να φιλοξενήσει τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Στον απόηχο των όσων κατηγόρησε η Ολλανδή δημοσιογράφος τον Έλληνα πρωθυπουργό για το προσφυγικό ζήτημα στη χώρα ο Έλληνας διασώστης κλήθηκε να μεταφέρει τα όσα έχει ζήσει ο ίδιος μέσα από την εμπειρία του.

Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή ένα δημοσίευμα για τον σάλο που προκλήθηκε πήρε θέση για τα όσα έγιναν προτού  ξεκινήσει η κανονική ροή της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα».

«Έχουμε βάλει σκοπό να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα κανονικά; Είμαστε σε καλό δρόμο. Να ξεκινήσουμε τα βασανιστήρια σιγά – σιγά, να έχουμε το ‘πίσσα και πούπουλα’ στις πλατείες. Βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, αυτός ο άνθρωπος ρισκάρει τη ζωή του για ανθρώπινες ζωές ρε γαμώτο. Αυτό δεν είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε δεξιά ή αριστερά; Για τη Ναταλία τι προτιμάτε; Να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;» επεσήμανε ο παρουσιαστής.

 

in.gr