Άντζελα Γκερέκου – Άναψε φωτιές με την ερωτική σκηνή στην «Γη της Ελιάς»
2 years, 6 months ago
6

Το πρώτο επεισόδια της «Γης της Ελιάς» ξεκίνησε άκρως ερωτικά και τελείωσε ακόμα πιο παθιασμένα.

Στην τελευταία σκηνή, η Άντζελα Γκερέκου, στον ρόλο της Αθηνάς Νομικού, απολαμβάνει την φροντίδα του κατά πολύ νεότερου εραστή της και το κοινό καθηλώνεται.

Η όμορφη ηθοποιός μετά από αποχή αρκετών χρόνων από την μικρή οθόνη, επέστρεψε τηλεοπτικά με τη νέα μεγάλη παραγωγή του Mega.

Η δυναμική Αθηνά Νομικού

Στην σειρά υποδύεται μια σκληροτράχηλη κι αυταρχική γυναίκα, που τρέφει μεγάλη αγάπη για την γη και τις ελιές της. Στο πρώτο επεισόδιο μένει χήρα (τραγική ειρωνία) και πενθεί για τον σύζυγό της, Ιπποκράτη.

Βέβαια,στην πορεία αποκαλύπτεται πως ο πόνος της δεν είναι αληθινός.

Η Αθηνά Νομικού διατηρεί παράνομη σχέση με τον Δημήτρη Καπράλο!

Τον Δημήτρη υποδύεται ο Σπύρος Νικολαϊδης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με την συμμετοχή του στο My Style Rocks ενώ έχει κερδίσει και τον τίτλο «Mr GS Hellas 2020» καθώς ψηφίστηκε ο ομορφότερος άντρας για το 2020.

Ο Δημήτρης είναι ο υποτιθέμενος γιος της Αθηνάς, κατέχει μόνιμη θέση στο ελαιοτριβείο αλλά αυτό δεν φαίνεται να του αρκεί κι αναπτύσσει ερωτική σχέση μαζί της.

Λίγο μετά την κηδεία του Ιπποκράτη, η Αθηνά κι ο Δημήτρης παραδίνονται στις φλόγες του έρωτα, έχοντας πετύχει τον στόχο τους με την κληρονομία.

Δείτε την επίμαχη σκηνή:

Η συνέχεια του σήριαλ αναμένεται συγκλονιστική. Για πόσο θα κρύβεται, άραγε, το ζευγάρι;