Απαράδεκτο σχόλιο Τζέιμς Καφετζή για τον “κολλητό” του που είναι στο Survivor: «Ήξερα ότι την αγαπά…»
1 year, 2 months ago
6

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Χαμογέλα και πάλι”, το πρωί του Σαββάτου, για το Survivor All Star και για τον πρώην κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.

 

Μπορεί η δικαστική διαμάχη που είχε με την εταιρεία παραγωγής και τον Acun Ilicali, να μην του έδωσε το δικαίωμα να συμμετάσχει στην All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο για το μέλλον.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μίλησε και για τον Νίκο Μπάρζη που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας λόγο για τα κιλά του, προκαλώντας την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

Το σχόλιο του Τζέιμς Καφετζή για τον Νίκο Μπάρτζη

Όπως υπογράμμισε «γενικά ό,τι έγινε με εμένα και τον Μπάρτζη, ψωμί και αλάτι. Βέβαια έτσι όπως τον βλέπω εδώ, αυτός έφαγε το ψωμί κι εγώ το αλάτι. Ήξερα ότι αγαπά την προβατίνα, αλλά όχι τόσο, που είναι πολύ καλό για την αρχή του Survivor».

 

Ο Τζέιμς Καφετζής προκάλεσε την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Από την πλευρά της, η Σίσσυ Χρηστίδου τον διέκοψε και επεσήμανε «αυτό ήταν ρατσιστικό σχόλιο για τα κιλά του; Καλά κατάλαβα; Μη χειρότερα, ώρα είναι τώρα να μας βγεις και τέτοιος. Κάνω ότι το προσπερνάω το σχόλιο γιατί δεν σε ξέρω αρκετά καλά, αλλά διαφωνώ κάθετα».

Enimerotiko.gr