Απίστευτη χλιδή: Σε αυτή τη βίλα έμενε η Αμπερ Χερντ κατά τη διάρκεια της δίκης με τον Τζόνι Ντεπ
1 year, 9 months ago
6

Αποκαλύφθηκε η εντυπωσιακή έπαυλη που έμενε η Αμπερ Χερντ κατά την διάρκεια της δικαστικής μάχης με τον Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός φέρεται να νοίκιασε μια έπαυλη 1200 τετραγωνικών μέτρων στο ΜακΛίν της Βιρτζίνια, ένα καταπράσινο προάστιο της Ουάσινγκτον, το οποίο απέχει 25 λεπτά οδικώς από το δικαστικό μέγαρο της Κομητείας Φέρφαξ. Η πολύκροτη δίκη κράτησε έξι εβδομάδες. Η έπαυλη διαθέτει γήπεδο τένις, οικιακό κινηματογράφο, οκτώ υπνοδωμάτια, σπα και μία μοναδικού ύφους εντυπωσιακή σκάλα στην είσοδο.

 

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου η δικηγόρος της Άμπερ Χερντ μίλησε στην εκπομπή «Today Show». Ερωτηθείσα αν η ηθοποιός είναι σε θέση να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης στον Τζόνι Ντεπ, η δικηγόρος Έλεϊν Μπρέντχοφτ (Elaine Bredehoft) απάντησε «όχι, απολύτως όχι». Μάλιστα όπως ανέφερε, η Άμπερ Χερντ ετοιμάζεται να ασκήσει έφεση. Παρά τους ισχυρισμούς της δικηγόρου για οικονομικά προβλήματα, η Χερντ έμεινε στην πολυτελή βίλα με την οικογένειά της, ενώ η δίκη συνεχιζόταν, σύμφωνα με το TMZ.

Μια καταχώριση σε μεγάλη ιστοσελίδα ακινήτων το περιγράφει ως «ένα από τα πιο ξεχωριστά ιδιωτικά κτήματα του ΜακΛίν». Ξεχωρίζει το «μεγάλο φουαγιέ δύο ορόφων και η διπλή καμπυλωτή σκάλα. Ένα ξεχωριστό και ονειρεμένο ακίνητο». Τα αρχεία ενοικίασης στην καταχώριση δεν περιλαμβάνουν το όνομα της ηθοποιού, αλλά δείχνουν ότι το ακίνητο ενοικιάστηκε στις 4 Μαΐου 2020 για $22.500 το μήνα. Σύμφωνα με την Dailymail μάρτυρες φέρεται να είδαν την Χερντ στο σπίτι με την αδερφή της Γουίτνεϊ και την κόρη της Όμαγκ Πέιτζ. Η δικηγόρος της Χερντ, επέμεινε επίσης ότι οι ένορκοι επηρεάστηκαν από την κοινή γνώμη, ιδίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις αυστηρές εντολές του δικαστηρίου να μην διαβάζουν τίποτα για την υπόθεση εκτός δικαστηρίου.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επηρεάστηκαν», είπε. «Ήταν φρικτό και ήταν πραγματικά, μονόπλευρο», κάνοντας λόγο για «το ρωμαϊκό Κολοσσαίο».

in.gr