Απίθανα πράγματα στο Survivor: Κρυφή συνάντηση στο δάσος για Σοϊλέδη, Σοφιάννα και Ναυσικά;
2 years, 2 days ago
6

Εξελίξεις φωτιά…

Οι εξελίξεις είναι… φωτιά και λαύρα στο Survivor, με το παρασκήνιο φέτος να είναι ίσως πιο έντονο από ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης και τους παίκτες να δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα και να «θυσιάσουν» οτιδήποτε, προκειμένου να βρεθούν εκείνοι στον αφρό.

Τις τελευταίες μέρες, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ άναψε τις «φυτιλιές» με τις αναφορές του στη σχέση Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννας Αβραμάκη.

Τα λόγια του στην αρχή φαινόταν να μην έχουν βάση, ωστόσο όλο και περισσότεροι δείχνουν να επιβεβαιώνουν, ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, ετοιμάζεται να παντρευτεί.

Ο Εμμανουήλ, όμως, δεν έμεινε εκεί. Και σιγά μην έμενε κιόλας, είτε λέει αλήθειες είτε όχι, αφού αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Για όσους το είδαν, αλλά ενδεχομένως δεν το συνειδητοποίησαν, έφτασε σε σημείο να στοχεύσει και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, εμπλέκοντάς τη στην ιστορία με τον Σοϊλέδη και τη Σοφιάννα.

«Ο κουμπάρος την κουμπάρα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, ρίχνοντας νέα «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που θα ήταν συνταρακτικό, καθώς και το μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη, με ενδεχόμενη ισχύ της συγκεκριμένης φήμης να φέρνει απανωτούς «σεισμούς», μόλις επιστρέψουν όλοι από το νησί.

Survivor spoiler: Η κρυφή συνάντηση που σημαίνει… αντίδραση

Η αλήθεια, όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του athensmagazine.gr, είναι διαφορετική. Μετά τις «μπηχτές» αυτές του Εμμανουήλ, μάλιστα, ο Σοϊλέδης, η Σοφιάννα και η Ναυσικά συναντήθηκαν στο δάσος κρυφά από όλους, ώστε να συζητήσουν όλα όσα συμβαίνουν. Μίλησαν για πολλή ώρα, τονίζοντας πως κινδυνεύουν από πάσης φύσεως τέτοιες φήμες, που στόχο έχουν μονάχα να τους βλάψουν, αφού μάλιστα οι πρώτοι δύο ήταν και υποψήφιοι προς αποχώρηση και η τρίτη σώθηκε από την ατομική ασυλία.

Στο σημείο, που είχαν πάει στο δάσος, κουβέντιασαν για το τι τακτική θα ακολουθήσουν στη συνέχεια, αφενός για να βρουν τις απαντήσεις προς όσα κατηγορούνται, αφετέρου να βελτιώσουν την εικόνα τους στο τηλεοπτικό κοινό και να αντιστρέψουν την κατάσταση, που τώρα τους «βαραίνει». Επειδή και οι τρεις δεν είναι άτομα, που μένουν με σταυρωμένα χέρια, έχουμε να δούμε πολλά στις επόμενες μέρες…

in.gr