Από «Μαρία η άσχημη» έγινε… κουκλάρα – Δεν την νοιάζει που την αποκαλούν πρόστυχη
1 year, 7 months ago
6

Από μελαχρινή έγινε ξανθιά και η μεταμόρφωσή της είναι… εντυπωσιακή!

Πρόκειται για μια Βρετανίδα, η οποία έχει γίνει viral στο TikTok, αφού από… «Μαρία η άσχημη» έχει γίνει μια σούπερ σέξι γυναίκα!

  • Διαβάστε επίσης: H Jameela Jamil τραυμάτισε τον πρωκτικό σφιγκτήρα της στα γυρίσματα του She-Hulk

Μάλιστα, η όμορφη Andreea ανάρτησε τις συμβουλές για το makeover της στα social media και γρήγορα συγκέντρωσε περισσότερες από 500.000 views. Χωρίς να αποκαλύψει την ηλικία της, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες της τέσσερα χρόνια πριν τη μεταμόρφωση.

 

Η θεαματική αλλαγή

Στις αρχικές εικόνες, το μελαχρινό κορίτσι είναι χωρίς μακιγιάζ, με γυαλιά και αχτένιστα μαλλιά. Στις πιο πρόσφατες, τα μαλλιά της είναι ξανθά και η εμφάνισή της πολύ πιο προσεγμένη.

 Εκατοντάδες θαύμασαν την αλλαγή στην εμφάνισή της. «Εντυπωσιακό κορίτσι» και «Θέλουμε σημειώσεις για τα πάντα» ήταν κάποια σχόλια που της έστειλαν.

Η Andreea αποκάλυψε πως προχώρησε σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις. «Έκανα το στήθος μου και τα χείλη μου – Τα υπόλοιπα είναι μέικ απ και το γεγονός ότι μεγαλώνω» ομολόγησε.

 

«Έχει γίνει λίγο πρόστυχη»

Κάποιοι όμως δεν είχαν να πουν τα καλύτερα. «Η Andreea έχει γίνει λίγο πρόστυχη» σχολίασε κάποιος.

Η κοπέλα δεν αποκάλυψε ποιος έκανε το σχόλιο και σε ένα άλλο βίντεο που ανάρτησε σχολίασε: «Δεν έχω αλλάξει στην πραγματικότητα. Απλώς έχω αυτοπεποίθηση».

@andreea.fldI‘m just as dumb as I was back then🤓#viral#foryou#PayPalityourway♬ Originalton – Andreea🤍