Από τον Άγιο Δομίνικο στο «Για την Παρέα»: Η παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη για τα σχόλια του Μουτσινά για το Survivor
6 months, 10 days ago
6

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Για την Παρέα» για να «ζητήσει το λόγο» από τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τα σχόλια του για τη διαμάχη των παικτών Ελλάδα – Τουρκίας στο χθεσινό αγώνισμα.  Ο Τόνι απευθύνθηκε στον Μπόρα λέγοντας του ότι «είσαι ασεβής» και εκείνος του απάντησε «Μιλούσα τουρκικά. Δεν έκανα κάτι ασεβές» με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν και να χρειαστεί η παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη και του Acun Ilicali.

«Εντάξει για το τραγούδι άξιζε το απόσπασμα. Δηλαδή έλεγε ο άλλος “δε μπαίνει, δε μπαίνει” και η άλλη ταράχτηκε;», είπε ο Νίκος με τον Σάκη Τανιμανίδη να του απαντά από την άλλη γραμμή.

«Σάκη;», είπε έκπληκτος ο παρουσιαστής μη μπορώντας να πιστέψει ότι μιλάει με… Άγιο Δομίνικο.

Οι δυο τους μίλησαν για το Survivor και για το συμβάν με τον παρουσιαστή του Survivor να καλεί τον Νίκο Μουτσινά να μπει στο παιχνίδι επιβίωσης. «Θα γυρίσω μείον 20 κιλά, ας μην έχω κερδίσει καθόλου, με το πιο ωραίο μαύρισμα και θα κάνω και μια εκπομπή μετά, στο ΣΚΑΙ, αναγκαστικά», είπε με το γνωστό του χιούμορ και πετώντας το δικό του… καρφάκι ο παρουσιαστής του «Για την Παρέα».

Ποια η αντίδραση του Σάκη Τανιμανίδη;

Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ώρες στο νησί της Καραϊβικής έφτασε και η Χριστίνα Μπόμπα η οποία έστειλε την αγάπη της στον Νίκο και τους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο